Neler Yeni

2070S ve 10900K sistem

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
16x2 yap hocam cyberpunk 2077 net 15gb ram kullanır en az güncellemelerle bu kullanım artar :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Can Ali
An itibari ile 2080Super Trio ve 10700K sistemi aldırttım. Arkadaşıma parayıda gönderdim. Bakalım artık

Çınar Yaşar

80+ Gold

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
haro
Sattıgın sistemin geri kalmadı aslında ama cyberpunk ve türevleri çıkacak oyunlarda sıkıntı yaratabilir full her şey en yüksek ayarda 60 fps veremez gibi görünüyor.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sattıgın sistemin geri kalmadı aslında ama cyberpunk ve türevleri çıkacak oyunlarda sıkıntı yaratabilir full her şey en yüksek ayarda 60 fps veremez gibi görünüyor.
Dostum 2070 superden bahsediyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Can Ali
Bu anlamda söyledim zaten. Yeni çıkacak oyunlarda sıkıntı yaratabilir. Biraz yanlış yazmışım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş yanlış yazdı sanırsam eski sistemi kastetti

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
haro
:D satılan sistemden bahsediyorum. i7 8700 ve 1070ti sistemini satmış.

Bu anlamda söyledim zaten. Yeni çıkacak oyunlarda sıkıntı yaratabilir. Biraz yanlış yazmışım

Arkadaş yanlış yazdı sanırsam eski sistemi kastetti
Evet yeni çıkacak oyunlarda tam yetmez böyle ucuna kadar yaklaşır ama sınıfta kalır. 1080ti olsa satmana gerek olmazdı diyecegim ama ondada rtx yok. Cyberpunk rtx oyunu olacak gibi görünüyor.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Tamam oyun için olabilir fakat AMD'nin artılarını say say bitmez, hemde ileriye dönük
Sayın bakalım neymiş artıları, biz de öğrenelim.

Ben Intel'in artılarını sayayım.

Z serisi anakrtlarla müthiş derecede overclock edilebilirken Ryzen işlemcilerin silikon kalitesinin düşük olması sebebiyle X serisi anakartlarla bile çok yüksek frekanslar görememesi
Stabil bir çipset
Düşük RAM gecikmesi
Overclock sayesinde eski nesil olsa bile yeni nesil işlemcilerle farkı kapatması, mesela 4790K bugün bile müthiş bir işlemci.

Evet ne yazacak bakalım bekliyoruz.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sayın bakalım neymiş artıları, biz de öğrenelim.

Ben Intel'in artılarını sayayım.

Z serisi anakrtlarla müthiş derecede overclock edilebilirken Ryzen işlemcilerin silikon kalitesinin düşük olması sebebiyle X serisi anakartlarla bile çok yüksek frekanslar görememesi
Stabil bir çipset
Düşük RAM gecikmesi
Overclock sayesinde eski nesil olsa bile yeni nesil işlemcilerle farkı kapatması, mesela 4790K bugün bile müthiş bir işlemci.

Evet ne yazacak bakalım bekliyoruz.
Bence Intel in tek eksisi pahalı olması.
Ama AMD de iyi.

Top Bottom