Arkadaslar 20k bptceli bi sistem kurabilirmisiniz cok sevinirim ekran karti 3060 ti olur 3070 olbilabilir islemci markasi farketmez tesekkpr ederim.
sakın alma bunu 20k'ya 3060 alınmaz.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
doğrudursakın alma bunu 20k'ya 3060 alınmaz.
tutup şimdi 2.el önerirsen çatlarım burdasakın alma bunu 20k'ya 3060 alınmaz.
Bana önerirsen cok sevinirim valla rica etsemsakın alma bunu 20k'ya 3060 alınmaz.
Arkadaslar 20k bptceli bi sistem kurabilirmisiniz cok sevinirim ekran karti 3060 ti olur 3070 olbilabilir islemci markasi farketmez tesekkpr ederim.
doğrudur
Mesaj otomatik birleştirildi:
tutup şimdi 2.el önerirsen çatlarım burda
en ama en basidi 3 saniyede bunu buldum. Hem daha ucuz hem de 3060ti. Bakın yine diyorum bunu al demiyorum sadece ondan uygun ve daha iyi. Daha fiyat performanslar vardır.Bana önerirsen cok sevinirim valla rica etsem
ayrıca nvidia mı yoksa amd mi onları da belirtmen lazım. Sonra başın ağrımasınBana önerirsen cok sevinirim valla rica etsem
Bence bekle bugün sistem yayınlayacak AbdullahArkadaslar 20k bptceli bi sistem kurabilirmisiniz cok sevinirim ekran karti 3060 ti olur 3070 olbilabilir islemci markasi farketmez tesekkpr ederim.
20k 3070 varITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Şaka mısın? 3060 ne 20k paraya...ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Reis nvidia olsun ekran narti amd olmasin sana zahmetNOVA-6700XT / INTEL I5-12400F / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
BLADE-6700XT oyuncu bilgisayarı INTEL Core i5-12400F işlemci ve ASUS RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
ya önce ben atacaktım.MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-6800 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr