20K LAPTOP TAVSİYESİ

B1L0

Hayırlı forumlar
80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
17,089
Hem oyun hem günlük işler için 20k bütçe ile alınabilecek laptoplar önerir misiniz arkadaşlar. Bütçe sarktığına değecek ise sarkabilir biraz.
20 ve 22ye bunları buldum daha fazla bütçe çıkmaz gibi zaten. Önerilerinizi bekliyorum.
Post automatically merged:

belki bunlar

Hem oyun hem günlük işler için 20k bütçe ile alınabilecek laptoplar önerir misiniz arkadaşlar. Bütçe sarktığına değecek ise sarkabilir biraz.
20 ve 22ye bunları buldum daha fazla bütçe çıkmaz gibi zaten. Önerilerinizi bekliyorum.

belki bunlar
ben asusu alırdım. 3 modelde güzel.

Asus'u alabilirsiniz.

İlk msi ile arasındaki 2K lık farka değer mi?

Başka önerileriniz var mı

Acer Nitro 5 AN517-41 RTX 3070. Bence 2bin TL ile ekran kartını bir tık daha yüksek tutmak daha mantıklı. Ayrıca paneli de 2K 165 Hz bir panel. Kendim de Acer triton 500 modelini kullanıyorum ve Acer markasında fark ettiğim bir iyi özellik de soğutma performansı diğer markalara göre daha iyi. Laptop içerisinde ki kullandıkları SSD ve ram gibi parçalar da kaliteli markalar oluyor(SSD Samsung gibi).

2k 165hz ama QHD modelmiş qhd olması çok önemli bir detay mı sorun olur mu? Birde Acera karşı biraz ön yargım var nedense.

2k 165hz ama QHD modelmiş qhd olması çok önemli bir detay mı sorun olur mu? Birde Acera karşı biraz ön yargım var nedense.
Bir sorun olacağını sanmıyorum. Ben uzun süredir kullanıyorum bir problem yaşamadım Acer markası ile ilgili. Birde fiyat olarak en uygun 3070. Monter markası sözde Türk ama 27K dan başlıyor 3070 modeli Sen arkadaki fark ile RAMini 32 GB yapıp 1Tb da SSD eklersin.

Bir sorun olacağını sanmıyorum. Ben uzun süredir kullanıyorum bir problem yaşamadım Acer markası ile ilgili. Birde fiyat olarak en uygun 3070. Monter markası sözde Türk ama 27K dan başlıyor Sen arkadaki fark ile RAMini 32 GB yapıp 1Tb da SSD eklersin.
Bir sorun olacağını sanmıyorum. Ben uzun süredir kullanıyorum bir problem yaşamadım Acer markası ile ilgili. Birde fiyat olarak en uygun 3070. Monter markası sözde Türk ama 27K dan başlıyor 3070 modeli Sen arkadaki fark ile RAMini 32 GB yapıp 1Tb da SSD eklersin.
Ayrıca önerdiğim model diğerlerinden farklı olarak 2K çözünürlüğe,165Hz tazeleme hızına sahip. 17.3 inç olması da oyunlardan ve filmlerden daha fazla keyif almanı ayrıca geniş kasa yapısı nedeniyle geç ısınma ve kolay soğuma sağlar.

Son düzenleme:
17.3 olması gerçekten büyük bir artı bu fiyat bandına çıkıp 3050ti alınmaz 3060 alacaksan da birkaç model var sadece 3070 olması daha da büyük bir artı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,160
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri