20K Telefon Önerisi ㅤㅤ

1762854494341.webp

hangisi daha iyi
Batarya olarak honor daha iyi, daha hızlı şarj olur bir de. İşlemci olarak a56 daha iyi. 20k altında a56nın 128ini alabiliyorsun ama honorun 256sı var. Kamera olarak kişisel tercih youtubedan izleyebilirsin. Son olarak a56 daha fazla güncelleme desteği sunuyor senin için önemliyse

Batarya olarak honor daha iyi, daha hızlı şarj olur bir de. İşlemci olarak a56 daha iyi. 20k altında a56nın 128ini alabiliyorsun ama honorun 256sı var. Kamera olarak kişisel tercih youtubedan izleyebilirsin. Son olarak a56 daha fazla güncelleme desteği sunuyor senin için önemliyse
benim için kamera, işlemci, arızalanmaması, ve şarj süresi önemli yani herkesin istediği şeyler

Tabi kutudan çıkan şarj aleti ve ekran koruma filmi ile honor daha önde o konuda. Samsung için bir de şarj aleti masrafınıda sayarsan 2k daha ucuz honor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim için kamera, işlemci, arızalanmaması, ve şarj süresi önemli yani herkesin istediği şeyler
3ünde de 2 telefonda gayet iyi, dediğim gibi biri bir yerde diğeri başka yerde azıcık fark atıyor. Ben olsam ucuzunu alır geçerdim

ayni fiyat olursa a56 daha iyi olur. ama honor 400 ucuza gelirse honor 400 alirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,230
Üyeler
186,036
Son üye
backstart
Geri