A56 veya honor 40020k telefon önerisi rica olunur
indirimli olursa güzel olur
hangisi daha iyiA56 veya honor 400
A56 256 GB için süper fiyat honorun fiyatı çok artmasa honor al geç derdim.20k telefon önerisi rica olunur
indirimli olursa güzel olur
Batarya olarak honor daha iyi, daha hızlı şarj olur bir de. İşlemci olarak a56 daha iyi. 20k altında a56nın 128ini alabiliyorsun ama honorun 256sı var. Kamera olarak kişisel tercih youtubedan izleyebilirsin. Son olarak a56 daha fazla güncelleme desteği sunuyor senin için önemliysehangisi daha iyi
benim için kamera, işlemci, arızalanmaması, ve şarj süresi önemli yani herkesin istediği şeylerBatarya olarak honor daha iyi, daha hızlı şarj olur bir de. İşlemci olarak a56 daha iyi. 20k altında a56nın 128ini alabiliyorsun ama honorun 256sı var. Kamera olarak kişisel tercih youtubedan izleyebilirsin. Son olarak a56 daha fazla güncelleme desteği sunuyor senin için önemliyse
Tabi kutudan çıkan şarj aleti ve ekran koruma filmi ile honor daha önde o konuda. Samsung için bir de şarj aleti masrafınıda sayarsan 2k daha ucuz honor.Batarya olarak honor daha iyi, daha hızlı şarj olur bir de. İşlemci olarak a56 daha iyi. 20k altında a56nın 128ini alabiliyorsun ama honorun 256sı var. Kamera olarak kişisel tercih youtubedan izleyebilirsin. Son olarak a56 daha fazla güncelleme desteği sunuyor senin için önemliyse
3ünde de 2 telefonda gayet iyi, dediğim gibi biri bir yerde diğeri başka yerde azıcık fark atıyor. Ben olsam ucuzunu alır geçerdimbenim için kamera, işlemci, arızalanmaması, ve şarj süresi önemli yani herkesin istediği şeyler
x7 pro al kamera önceliğin yoksabenim için kamera, işlemci, arızalanmaması, ve şarj süresi önemli yani herkesin istediği şeyler
Kamera önemli diyor arkadaş, x7 proda da kronik şebeke sorunu bulunuyorx7 pro al kamera önceliğin yoksa