Yaklaşık 5 bin daha ekleyip iPhone 11 alabilirsiniz ama bence 2.el alın iPhone 11 fiyatını hak eden bir telefon değil2. el istemiyorum, sıfır olarak ne önerirsin
Onun kamerası daha zayıf zaten buradaki cihazlardan.Yaklaşık 5 bin daha ekleyip iPhone 11 alabilirsiniz ama bence 2.el alın iPhone 11 fiyatını hak eden bir telefon değil
Ben yazarken hiç biri yoktu şimdi gördüm acaba beni 80 plus bronz yapmanız yokmu Mehmet beyOnun kamerası daha zayıf zaten buradaki cihazlardan.
S22'den iyisi yok.
Samsung Galaxy S22 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy S22 128 GB fiyatları 18.209,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy S22 128 GB özelliklerini incele, 175 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
karanlıkta performansı nasıl20K'ya S22'den daha iyi kameraya sahip bir telefon yok.
Fotoğraf olarak gece modunda güzel işler çıkartıyor. Eğer bir sokak lambasının aydınlatmanın yanındaysanız telefoto kamerası çalışıyor ama daha karanlık bir yerdeyseniz ana kamerayı sensör yakınlaştırması yaparak dijital yakınlaştırma ile çekiyor. Geniş açı kamerası da gece moduyla kabul edilebilir seviyede. Video performansı olarak parkta denedim S20 FE kullanıyorum Pro Video ile S20 FE cidden daha iyi çekiyor. Daha net parlak S22 biraz daha kayıplı çekiyor. Tabi ışık altında S22 daha iyi.karanlıkta performansı nasıl