sağolun.Şunu da merak ediyorum 3060Ti la 3070 rasınd ne fark var?Bütçe aşabilirseniz
AşamazsanızULTIMA-3070 / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
BLADE-5600 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-5600 oyuncu bilgisayarı üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Aşırı bir fark yok ama ben olsam 3070 olanı alırdım sistem olarak daha iyi bencesağolun.Şunu da merak ediyorum 3060Ti la 3070 rasınd ne fark var?
5-10 fps oynar belki en fazlaAşırı bir fark yok ama ben olsam 3070 olanı alırdım sistem olarak daha iyi bence
Çok aşırı fark yok hocam aradaki fiyat farkına da değmez bence 3060Ti alın 2.5K cepte kalsın veya ssd ram yükseltin. Kasayı beyaz veya siyah olarak seçebiliyorsunuz fiyat farkı yok.sağolun.Şunu da merak ediyorum 3060Ti la 3070 rasınd ne fark var?
eyvallah hocamÇok aşırı fark yok hocam aradaki fiyat farkına da değmez bence 3060Ti alın 2.5K cepte kalsın veya ssd ram yükseltin. Kasayı beyaz veya siyah olarak seçebiliyorsunuz fiyat farkı yok.
Hocam 3060Ti sistemin fiyatı bayağı artmış bence 3070 alınabilir gibi arada çok fark yok fiyat olarak. Ya da gamegarajda daha uyguna toplanabiliyor onlarda alınabilir.eyvallah hocam
hocam kendim toplasam bu sistemi ryzen işlemci yerine bu işlemcinin ayarında bir intel işlemci kullansam aynı fiyat mı oluyor?Hocam 3060Ti sistemin fiyatı bayağı artmış bence 3070 alınabilir gibi arada çok fark yok fiyat olarak. Ya da gamegarajda daha uyguna toplanabiliyor onlarda alınabilir.
Bunun ayarında işlemci 12400F olabilir hocam ama daha pahalı tutar bence.hocam kendim toplasam bu sistemi ryzen işlemci yerine bu işlemcinin ayarında bir intel işlemci kullansam aynı fiyat mı oluyor?
hacı hesapladımda çok dha yüksek çıkıyo intel işlemcili nvidia ekran kartı olan bi sistem biliyo musun? Biraaz uğraştırmış gibi olucam ama kusura bakmazsın umarım.hocam kendim toplasam bu sistemi ryzen işlemci yerine bu işlemcinin ayarında bir intel işlemci kullansam aynı fiyat mı oluyor?
Hocam bu sistem var işlemciyi i5 12400F yapın, Ekran kartını Inno3D 3060Ti OC, Anakartı MSI PRO H610M-B, Ramler az bir fark ile XPG veya diğer markalar yapılabilir tercihe göre çok zorunluluk değil, SSD'de biraz yükseltilebilir tercihinize göre o kısım belki 1TB olanı seçebilirsiniz. Kasa olarak ise Pollux kalabilir veya Aquarius yapılabilir Mesh olması önemli zaten.hacı hesapladımda çok dha yüksek çıkıyo intel işlemcili nvidia ekran kartı olan bi sistem biliyo musun? Biraaz uğraştırmış gibi olucam ama kusura bakmazsın umarım.