- Bütçe
- 21000
Merhabalar. 21.000TL bütçe ile sistem önerilerinizi bekliyorum. Oyun oynamak ve yayın yapmak için alacağım sistemi. Genellikle valorant cs go ve RUST gibi oyunlar oynuyorum. Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme:
Hocam teşekkür ediyorum fakat ben 3070 Li bir sisteme ulaşamadım hiç bu bütçelere. Var ise eğer link bırakabilir misiniz ? Yardımınız için teşekkür ederim. Yayından ziyade amd ekran kartlarına karşı bir ön yargım var yerli mi yersiz mi bilmiyorum.Yayın şart ise nvidia alman daha makul. 3070, satılıyor dediğin fiyatlara ikinci el düşünürsen de 3080 bir sistem dizebilirsin. Yok yayın yapmam diyorsan 6750xt 6800 bir sistem 2k için harika seçimler.
Hocam mobilde olmasam bulurdum discord da arkadaşlar atmıştı forumda da vardır bence 1-2dk bakım forumda sıcak fırsatlara bulursunuzHocam teşekkür ediyorum fakat ben 3070 Li bir sisteme ulaşamadım hiç bu bütçelere. Var ise eğer link bırakabilir misiniz ? Yardımınız için teşekkür ederim. Yayından ziyade amd ekran kartlarına karşı bir ön yargım var yerli mi yersiz mi bilmiyorum.
Tamamdır teşekkür ediyorum hocamHocam mobilde olmasam bulurdum discord da arkadaşlar atmıştı forumda da vardır bence 1-2dk bakım forumda sıcak fırsatlara bulursunuz
Hocam bütçemi biraz daha arttırdım fakat fiyatlar da arttı sanırım bu sistem gayet güzel ama zotac markası nasıldır beni biraz korkuttuhttps://www.tebilon.com/amd-5600-zo...gabyte-b450m-k-anakart-xpg-16gb-a-data-512gb/
böyle bir sistem var hocam bütçeyi biraz aşıyor ama
Hocam teşekkür ediyorum fakat ben 3070 Li bir sisteme ulaşamadım hiç bu bütçelere. Var ise eğer link bırakabilir misiniz ? Yardımınız için teşekkür ederim. Yayından ziyade amd ekran kartlarına karşı bir ön yargım var yerli mi yersiz mi bilmiyorum.
Güzelmiş hocam sistem. Yalnız stok var gözüküyor bende bilginiz olsun.DFT-TARIH / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DFT-TARIH oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Hocam şöyle Bi sistem var ben kasa stoğu gelince bu ayın 10 da alicam
Bende gözükmüyor anlamadimGüzelmiş hocam sistem. Yalnız stok var gözüküyor bende bilginiz olsun.
Evet güzel sistem alınırhttps://pckolik.com/urun/tron-pch-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3070ti/
Böyle bir sistem buldum. Site güvenilir midir sistem sanki gayet alınabilir gibi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Kürşat Kütükçü hocam lütfen yardımcı olur musun senin bilgine güveniyorum. Tercihim ekran kartı tarafında nvidia.
Site de güvenilir için rahat olsunhttps://pckolik.com/urun/tron-pch-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3070ti/
Böyle bir sistem buldum. Site güvenilir midir sistem sanki gayet alınabilir gibi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Kürşat Kütükçü hocam lütfen yardımcı olur musun senin bilgine güveniyorum. Tercihim ekran kartı tarafında nvidia.
Teşekkürler hocam peki 21 22 K bandına daha iyisi var mıdır fiyat performans olarak yoksa en iyi bu mu dersiniz ?Evet güzel sistem alınır