Neler Yeni

21.000TL hazır sistem önerisi

Westee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hasan Çağrı Tahiroğlu
Bütçe
21000
Merhabalar. 21.000TL bütçe ile sistem önerilerinizi bekliyorum. Oyun oynamak ve yayın yapmak için alacağım sistemi. Genellikle valorant cs go ve RUST gibi oyunlar oynuyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Yayın şart ise nvidia alman daha makul. 3070, satılıyor dediğin fiyatlara ikinci el düşünürsen de 3080 bir sistem dizebilirsin. Yok yayın yapmam diyorsan 6750xt 6800 bir sistem 2k için harika seçimler.

Westee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hasan Çağrı Tahiroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yayın şart ise nvidia alman daha makul. 3070, satılıyor dediğin fiyatlara ikinci el düşünürsen de 3080 bir sistem dizebilirsin. Yok yayın yapmam diyorsan 6750xt 6800 bir sistem 2k için harika seçimler.
Hocam teşekkür ediyorum fakat ben 3070 Li bir sisteme ulaşamadım hiç bu bütçelere. Var ise eğer link bırakabilir misiniz ? Yardımınız için teşekkür ederim. Yayından ziyade amd ekran kartlarına karşı bir ön yargım var yerli mi yersiz mi bilmiyorum.

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Hocam teşekkür ediyorum fakat ben 3070 Li bir sisteme ulaşamadım hiç bu bütçelere. Var ise eğer link bırakabilir misiniz ? Yardımınız için teşekkür ederim. Yayından ziyade amd ekran kartlarına karşı bir ön yargım var yerli mi yersiz mi bilmiyorum.
Hocam mobilde olmasam bulurdum discord da arkadaşlar atmıştı forumda da vardır bence 1-2dk bakım forumda sıcak fırsatlara bulursunuz

Westee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hasan Çağrı Tahiroğlu
Hocam mobilde olmasam bulurdum discord da arkadaşlar atmıştı forumda da vardır bence 1-2dk bakım forumda sıcak fırsatlara bulursunuz
Tamamdır teşekkür ediyorum hocam

Kadirxvp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kadir

Hocam şöyle Bi sistem var ben kasa stoğu gelince bu ayın 10 da alicam

Westee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hasan Çağrı Tahiroğlu

Westee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hasan Çağrı Tahiroğlu
Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
https://pckolik.com/urun/tron-pch-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3070ti/

Böyle bir sistem buldum. Site güvenilir midir sistem sanki gayet alınabilir gibi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Kürşat Kütükçü hocam lütfen yardımcı olur musun senin bilgine güveniyorum. Tercihim ekran kartı tarafında nvidia.
Evet güzel sistem alınır

https://pckolik.com/urun/tron-pch-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3070ti/

Böyle bir sistem buldum. Site güvenilir midir sistem sanki gayet alınabilir gibi ?

@Kürşat Kütükçü hocam lütfen yardımcı olur musun senin bilgine güveniyorum. Tercihim ekran kartı tarafında nvidia.
Site de güvenilir için rahat olsun

Top Bottom