🔥İndirim 21 AĞUSTOSTAN ÖNCE GELEN YURT DIŞI ÜRÜNLER

Reaksiyon skoru
129
Kargo süresi 21 Ağustos tarihinden önce gelen yurt dışı indirimli ürünleri paylaşma postu
%60 gümrük "vergisi" ödemek istemeyenler için
-Bu işin tadı kaçtı muhsin-

Gümrük vergisini ödeme ekranında ödendiği için 21'den önce alınan ürünler tabii olacağını sanmıyorum.

Kargo süresi 21 Ağustos tarihinden önce gelen yurt dışı indirimli ürünleri paylaşma postu
%60 gümrük "vergisi" ödemek istemeyenler için
-Bu işin tadı kaçtı muhsin-
Bunu kimse bilemez. Yarın geleceği görünen ürün bir anda görünmez olabilir. Bir bakarsın ağustos sonu bulunur.

Beyler şimdi mantıken düşündüğümüzde aliden birsey alırken zaten vergisi ödenmiş bir şekilde gümrüğe geliyor yani 20 ağustosta sonra gümrüğe eline geçse bile zaten bu ürüne extra vergi nasıl eklicek ekliyememesi lazim çünkü normalde yani şuanda da ekleyemiyor alırken vergiyi ödüyoruz yanlismiyim

Beyler şimdi mantıken düşündüğümüzde aliden birsey alırken zaten vergisi ödenmiş bir şekilde gümrüğe geliyor yani 20 ağustosta sonra gümrüğe eline geçse bile zaten bu ürüne extra vergi nasıl eklicek ekliyememesi lazim çünkü normalde yani şuanda da ekleyemiyor alırken vergiyi ödüyoruz yanlismiyim
Doğru da yine de muz cumhuriyeti burası heran her şey olabilir ek vergi keseceğiz de diyebilirler.

Bence satın alınmış vergisi alınmış ürüne daha sonra vergi kesemezler zaten kargoya vergisi ödenmiş olarak geliyor.

Ağlamak istiyorum. Aliexpress benim en sevdiğim şey. Bağımlıyım ben. Yargılamanın beni. Bu şey olamaz saçmalamayın. Yoooook

Geri