21 yaş erkek 17 yaş kız sevgili olabilir mi?

Reaksiyon skoru
48
Ben 2004 doğumluyum, o ise 2008. Kendisine yaş farkının sorun olup olmadığını sordum. Yaşıt olduğumuzu düşündüğü için, küçük gösterdiğimden dolayı bana Instagram'dan yazmış. 'Benim için önemli olan karakter,' dedi. Ne düşünüyorsunuz? Alo çocuk şube mi? 😄

Çocuk şube olmaz

Ben 2004 doğumluyum, o ise 2008. Kendisine yaş farkının sorun olup olmadığını sordum. Yaşıt olduğumuzu düşündüğü için, küçük gösterdiğimden dolayı bana Instagram'dan yazmış. 'Benim için önemli olan karakter,' dedi. Ne düşünüyorsunuz? Alo çocuk şube mi? 😄
Şimdi normal şartlarda 4 yaş sorun edilecek bir fark değil 10-15 olmadığı sürece o fark ki genelde anne babalarımızda oluyor yeni nesilde normal şartlarda o kadar fark tercih edilmiyor.
Fakat 18 yaş üstü olmadığı için garip gelebilir 19 yaş üzeri o fark normaldır bence ama 18 ve altı garip olabilir.

Şimdi normal şartlarda 4 yaş sorun edilecek bir fark değil 10-15 olmadığı sürece o fark ki genelde anne babalarımızda oluyor yeni nesilde normal şartlarda o kadar fark tercih edilmiyor.
Fakat 18 yaş üstü olmadığı için garip gelebilir 19 yaş üzeri o fark normaldır bence ama 18 ve altı garip olabilir.
Hocam, suç teşkil edebileceği için ileride bana iftira atarsa başım yanar.

Tamam hocam, aynen böyle dedim.
en mantıklısı o şekil şimdi kızın içini tam olarak bilemezsiniz kavga edersiniz ki bu ilişkilerde zaten olur kız gider iftira atar başınız yanar haklı olsanız bile insan içine çıkamazsınız yani hiç riske gerek yok en mantıklısını demişsiniz seven insan bekler zaten maks bekleyeceği 1 yıl

19 - 23 falan olsa sırıtmaz veya 20-24 ama şuan bence sırıtır yaş ilerledikçe yaş farkı daha az sırıtıyor şuan sıkıntı bence 18 e girer illaki o zaman konuşursunuz.

4 yaş fark ideal bence, yapıştır geç

Geri