Öneri 21. Yüzyılda G29 alınır mı?

trde satışı olmayan ürün öneriyosun saçmaladın iyice :D

Ultra olmayan V10 Pro şu anda satılıyor bu arada. Geçen haftalarda bir arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak aldık, kendisi çok memnun.

bu konular sayesınde g29 ayakta zaten yoksa unutulup gıdıcek :D
Unutulmuyor ki hocam maalesef. 30K bütçesi olan adama da G29 öneriyorlar. Hak ettiği yere gömmek için elimden geleni yapıyorum artık bu saatten sonra alanın da kendi eşekliği ne yapayım :D

ben trde pxn v10 pro/ultra satan bir yer bulamadım ondan moza r5 aldım başta benimde dikkatimi çeken modeldi ama tr de satan yok. şuan satan herhangi bir yer var mı sıfır?

ben trde pxn v10 pro/ultra satan bir yer bulamadım ondan moza r5 aldım başta benimde dikkatimi çeken modeldi ama tr de satan yok. şuan satan herhangi bir yer var mı sıfır?
Hocam Hepsiburada diye bir siteden haberiniz var mı :D hem orada hem trendyolda satışta ürün. Tek bir ithalatçısı var o da EUAS Teknoloji. V10 Pro dışındaki yeni VD serilerini Gelbura.com'da getirecek Aralık-Ocak gibi. Bütçeniz varsa Moza R5 daha güçlü ve kaliteli bir model tabii ki. Ama 20K altına alınabilecek tek Direct Drive set PXN V10 Pro.

Hocam Hepsiburada diye bir siteden haberiniz var mı :D hem orada hem trendyolda satışta ürün. Tek bir ithalatçısı var o da EUAS Teknoloji. V10 Pro dışındaki yeni VD serilerini Gelbura.com'da getirecek Aralık-Ocak gibi. Bütçeniz varsa Moza R5 daha güçlü ve kaliteli bir model tabii ki. Ama 20K altına alınabilecek tek Direct Drive set PXN V10 Pro.

benim aldığım dönem de satışta yoktu şuan pro versiyonu var. ultra bakmıştım o hala daha yok sanırım

benim aldığım dönem de satışta yoktu şuan pro versiyonu var. ultra bakmıştım o hala daha yok sanırım
Ultra çıkalı 1 ay fln oldu hocam. İthalatçı getirmedi getireceğini de sanmıyorum. VD serileri kesin geliyor ama. VD serisinden VD10 şuan aynı satıcıd var ama bundle olarak değil. Base, direksiyon ve pedal ayrı toplamak lazım o da pahalıya geliyor.

Geri