Öneri 21. Yüzyılda G29 alınır mı?

Mesela 16 bin TL'ye Direct Drive bir set var alanların hepsi memnun ama Logitech'den başka marka bilmeyenler G29'u matah bir şey sanıyor. (En yakın rakibi Moza R3 şuan 26 bin TL)

sallamak için sallıyor sadece forza gibi arcade bir oyunda test edilmesi zaten ayrı saçmayken bide ffb köklenip tarlaya salmış :D fiyatına göre ne bekliyorsa artık
Sıfır fiyatına göre 10 yıllık dişli bir direksiyon olmamasını bekliyor insan mesela? Yanında verdiği shifter da dünyanın en dandik kronik sorunlu shifterı.

Mesela 16 bin TL'ye Direct Drive bir set var alanların hepsi memnun ama Logitech'den başka marka bilmeyenler G29'u matah bir şey sanıyor. (En yakın rakibi Moza R3 şuan 26 bin TL)

trde satışı olmayan ürün öneriyosun saçmaladın iyice :D

ayrıca no name marka alacağıma daha ucuza g29 alıp bakarım keyfime
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıfır fiyatına göre 10 yıllık dişli bir direksiyon olmamasını bekliyor insan mesela? Yanında verdiği shifter da dünyanın en dandik kronik sorunlu shifterı.
sen alma memnuniyetsiz kardeşim benim

ikinci elde 9 10k ya alıyorsan belki alınır da onda bile yazık oluyor verdiğin paraya bom boş şey klavye ile sürmekle aynı şey hele ets2 falan için alıyorsan ralli tarzı oyunlarda direksiyon zaten boşalı veriyor birden veya ani manevrada boşluk yapıyor dişli atlıyor gibi oluyor(yoldan kopmaktan bahsetmiyorum) sıfırına zaten para verene lafım yok argo kelime kullanmak lazım oda yasak

Fbb kökleyip tarlada sürünce de çok ömrü olmaz genelde alıp ayar yapmadan takur tukur oynayanların durumu böyle zaten :)
Canım kardeşim FFB'nin amacı sana doğru geri bildirim vermesi tabii ki açacaksın kaldı ki 2.3 nm tork çok düşük bir tork. DD direksiyonlarda ses diye bir sorun yok!

ayrıca no name marka alacağıma daha ucuza g29 alıp bakarım keyfime

sen alma memnuniyetsiz kardeşim benim
Yahu kardeşim sensin Noname! Ne markadan haberin var ne direksiyon setleriyle alakan var işkembeden atıyorsun. Siz gidin de Senoly gelsin en azından o pedal konusunda bir şeyler biliyor :D

Canım kardeşim FFB'nin amacı sana doğru geri bildirim vermesi tabii ki açacaksın kaldı ki 2.3 nm tork çok düşük bir tork. DD direksiyonlarda ses diye bir sorun yok!

Yahu kardeşim sensin Noname! Ne markadan haberin var ne direksiyon setleriyle alakan var işkembeden atıyorsun. Siz gidin de Senoly gelsin en azından o pedal konusunda bir şeyler biliyor :D
:D

moza r3 altı alınmaz
Çok sağol hocam engin bilgiler için. Onu da aldık ilk günden slipring arızası verdi iade edene kadar canım çıktı!

Benim paylaştığım ürün 16 bin TL Moza R3 26 bin TL. R3'ün de kalitesiz plastik bir direksiyonu vardı iyi ki iade edebilmişim.
16K ya DD set varken 15K'ya sıfır G29 alanın G29'un dişlisi kadar aklı vardır :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,750
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri