Bu kadar değilde yine ses çıkarıyor kullanıyorum fakat geri bildirim mi nedir o şey ful değil bende kısık.belki fullersem böyle olur soruya gelirsek şuanki aklım olsa kesinlikle almazdım.Reddit'te dolaşırken söyle bir video gördüm. Sizce G29 alınır mı? Aynı zamanda masaj da yapar mı?
Sıfır fiyatına göre 10 yıllık dişli bir direksiyon olmamasını bekliyor insan mesela? Yanında verdiği shifter da dünyanın en dandik kronik sorunlu shifterı.sallamak için sallıyor sadece forza gibi arcade bir oyunda test edilmesi zaten ayrı saçmayken bide ffb köklenip tarlaya salmışfiyatına göre ne bekliyorsa artık
trde satışı olmayan ürün öneriyosun saçmaladın iyiceMesela 16 bin TL'ye Direct Drive bir set var alanların hepsi memnun ama Logitech'den başka marka bilmeyenler G29'u matah bir şey sanıyor. (En yakın rakibi Moza R3 şuan 26 bin TL)
tr satışı var mıMesela 16 bin TL'ye Direct Drive bir set var alanların hepsi memnun ama Logitech'den başka marka bilmeyenler G29'u matah bir şey sanıyor. (En yakın rakibi Moza R3 şuan 26 bin TL)
sen alma memnuniyetsiz kardeşim benimSıfır fiyatına göre 10 yıllık dişli bir direksiyon olmamasını bekliyor insan mesela? Yanında verdiği shifter da dünyanın en dandik kronik sorunlu shifterı.
Canım kardeşim FFB'nin amacı sana doğru geri bildirim vermesi tabii ki açacaksın kaldı ki 2.3 nm tork çok düşük bir tork. DD direksiyonlarda ses diye bir sorun yok!Fbb kökleyip tarlada sürünce de çok ömrü olmaz genelde alıp ayar yapmadan takur tukur oynayanların durumu böyle zaten![]()
Yahu kardeşim sensin Noname! Ne markadan haberin var ne direksiyon setleriyle alakan var işkembeden atıyorsun. Siz gidin de Senoly gelsin en azından o pedal konusunda bir şeyler biliyorayrıca no name marka alacağıma daha ucuza g29 alıp bakarım keyfime
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sen alma memnuniyetsiz kardeşim benim
Canım kardeşim FFB'nin amacı sana doğru geri bildirim vermesi tabii ki açacaksın kaldı ki 2.3 nm tork çok düşük bir tork. DD direksiyonlarda ses diye bir sorun yok!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yahu kardeşim sensin Noname! Ne markadan haberin var ne direksiyon setleriyle alakan var işkembeden atıyorsun. Siz gidin de Senoly gelsin en azından o pedal konusunda bir şeyler biliyor![]()
moza r3 altı alınmazReddit'te dolaşırken söyle bir video gördüm. Sizce G29 alınır mı? Aynı zamanda masaj da yapar mı?
Çok sağol hocam engin bilgiler için. Onu da aldık ilk günden slipring arızası verdi iade edene kadar canım çıktı!moza r3 altı alınmaz
hocam ben kiralamayı düşünüyordum hevesimi alır satarım diyeReddit'te dolaşırken söyle bir video gördüm. Sizce G29 alınır mı? Aynı zamanda masaj da yapar mı?