Neler Yeni

210 Bin Kmde Dizel 1.6 Honda Civic Alınır Mı

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Yiğit Çelik
Bütçe
550000
1.6i DTEC Dizel 2013 Hatchbag Honda Civic alınır mı 210 bin kmde temiz bakıldığı söyleniyor ağır kazası bişeyi yok. Sadece kmsi biraz korkuttu düşünceleriniz nelerdir ekspertizde turboya falan her şeye baktırıcam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Ferhat Ödemiş
1.6i DTEC Dizel 2013 Hatchbag Honda Civic alınır mı 210 bin kmde temiz bakıldığı söyleniyor ağır kazası bişeyi yok. Sadece kmsi biraz korkuttu düşünceleriniz nelerdir ekspertizde turboya falan her şeye baktırıcam.
bence alma hem kmsi yok hem dizel hemde eski model karar senin tabi düşüncemi söyledim

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
Kral bildiğim kadarıyla Honda’nın dizelleri pek tutulmuyor. Benzin lpg li olanlar Türkiye’de daha fazla piyasası var.

Ysuflix

80+ Gold
210K japon dizeli için hiçbişe değil. Özellikle honda için. Çok sağlam ve verimli bi motor. Tabi hem motor ustasına hem ekspere göstermen çok daha faydalı olur. 210K hiç korkulacak bi km değil.

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Yiğit Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
210K japon dizeli için hiçbişe değil. Özellikle honda için. Çok sağlam ve verimli bi motor. Tabi hem motor ustasına hem ekspere göstermen çok daha faydalı olur. 210K hiç korkulacak bi km değil.
ben de aynı fikirdeyim detaylı bi ekspertiz yaptırıcam

zm-shn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Azmi
Bence o işe hiç girme benzinli japon modellerine bak yollarda pek fazla göremeyeceğin bir model alırken bunuda göz önüne al , yok ben uzun vadeli kullanıcıyım masrafımı bir kere eder yıllarca binerim diyosan o ayrı tabi , nacizane fikrim bilindik , piyasası olan fazla masraf açmayan japon tercih et

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kadir Uzun
Japonların dizeli Türkiye genelinde sevilmez. Alıp son sahibi olursun demek yanlış olur fakat aracı satarken ya galeri ya da dizel japon arayan birine satman lazım. Aynı km'de benzinli alsan 450 binde satsan bu zaten japon diyip herkes alır fakat dizel olduğunda insanların çekinceleri olacaktır.

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Yiğit Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Japonların dizeli Türkiye genelinde sevilmez. Alıp son sahibi olursun demek yanlış olur fakat aracı satarken ya galeri ya da dizel japon arayan birine satman lazım. Aynı km'de benzinli alsan 450 binde satsan bu zaten japon diyip herkes alır fakat dizel olduğunda insanların çekinceleri olacaktır.
uzun yıllar sürmek istiyorum açıkçası ama elbet bir gün satacağım çok mu zorlar satarken tek handicapı bu olacaksa honda tercih etmek isterim açıkçası dizel bakıyorum ben de

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kadir Uzun
uzun yıllar sürmek istiyorum açıkçası ama elbet bir gün satacağım çok mu zorlar satarken tek handicapı bu olacaksa honda tercih etmek isterim açıkçası dizel bakıyorum ben de
Tek handikap benim gözümde bu hocam. Aracı sevdiyseniz alın. Sadece piyasada pek tutulmadığını bilerek alırsanız daha mantıklı bi karar vermiş olursunuz. Satarkende aciliyetiniz olmayacak anladığım. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah.

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Yiğit Çelik
Tek handikap benim gözümde bu hocam. Aracı sevdiyseniz alın. Sadece piyasada pek tutulmadığını bilerek alırsanız daha mantıklı bi karar vermiş olursunuz. Satarkende aciliyetiniz olmayacak anladığım. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah.
Tam anlattığınız gibi hocam çok sağolun inşallah paraya kıyıp güzel bi ekspertiz yaptırıcam sonrası nasip kısmet çok beğendim aracı

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Samet Albayrak
Piyasası zayıf ve dizel olması kötü yanı onun dışında motorundan yana sıkıntı yaşamazsınız. Motorda bir kaç kronik sorun vardı diye hatırlıyorum. Partikül filtresi tıkanması vs ama bunlarda olmayacak şeyler değil. Bunun yerine aynı bütçede fb7 baka lirsiniz diye düşünüyorum . Şu anda otomatiğini kullanıyorum ideal ve sorunsuz bir araç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,567
Üyeler
168,649
Son üye
Ricalex Rafaresma
Top Bottom