Arkadaşlar yakın zamanda anakart almayı düşünüyorum amd destekli sizin tercihinizi merak ettim aslında aklımda b550 aorus pro vardı ama yine de sorayım dedim
aslında aklımda ki 3 anakarttan biri tomahawk idi diğerleri Gaming edge wifi ve b550 aorus proydu soğutma bakımından diğerlerine göre daha iyiler ama bilmiyorum aradaki farkları peköneririm eğer 2000 TL nin hepsini vermek istemiyorsan gerçekten güzel bir seçenekMSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.569,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Konu mankenleri bir biri ile denk kartlardır ve aralarında soğutma olarak fark yoktur en ucuz olanını alabilirsiniz alternatif olarak beyaz renk seviyorsanız Asus b550-A- Rog öneririm.aslında aklımda ki 3 anakarttan biri tomahawk idi diğerleri Gaming edge wifi ve b550 aorus proydu soğutma bakımından diğerlerine göre daha iyiler ama bilmiyorum aradaki farkları pek
evet bende bunu düşünüyordum fakat b550 aorus ac ile v2 arasında ne fark var acaba çünkü ac olan amazonda 1700 tlhttps://www.itopya.com/gigabyte-b550-aorus-pro-v2-5100mhzoc-ddr4-soket-am4-m2-hdmi-atx-anakart/ öneririm vrmler buz gibi çalışıyor ayrıca ön usb type-c yuvası girişi bulunmaktadır.
anladım göz önünde bulunduracağım teşekkür ederimGigabyte halen dandik parçalar üretiyor. MSI ve ASUS bakmanı tavsiye ederim
evet bi arkadaş da gördüm b550f xe den sonra en iyisi diye kart yanımda bi karar veremedim iki gündürBuna bakabilirsin, en iyisi olduğunu düşünüyorum.Asus Rog Strix B550-A Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix B550-A Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix B550-A Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.699,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Siya versiyonuda var b550 f
bu sizce aorus pro dan iyi midirBuna bakabilirsin, en iyisi olduğunu düşünüyorum.Asus Rog Strix B550-A Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix B550-A Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix B550-A Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.699,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Siya versiyonuda var b550 f
v2 modelinde önde type c desteği var ac modelinde kablosuz bağlantı seçenekleri var hangisi sizin için önemli ise ona yönelinevet bende bunu düşünüyordum fakat b550 aorus ac ile v2 arasında ne fark var acaba çünkü ac olan amazonda 1700 TL
anladım size özelden bir şey sorabilir miyim acabav2 modelinde önde type c desteği var ac modelinde kablosuz bağlantı seçenekleri var hangisi sizin için önemli ise ona yönelin