2100 TL YE KADAR AMD ANAKART

manIy

80+
Reaksiyon skoru
25
Arkadaşlar yakın zamanda anakart almayı düşünüyorum amd destekli sizin tercihinizi merak ettim aslında aklımda b550 aorus pro vardı ama yine de sorayım dedim

Arkadaşlar yakın zamanda anakart almayı düşünüyorum amd destekli sizin tercihinizi merak ettim aslında aklımda b550 aorus pro vardı ama yine de sorayım dedim
öneririm eğer 2000 tl nin hepsini vermek istemiyorsan gerçekten güzel bir seçenek

öneririm eğer 2000 TL nin hepsini vermek istemiyorsan gerçekten güzel bir seçenek
aslında aklımda ki 3 anakarttan biri tomahawk idi diğerleri Gaming edge wifi ve b550 aorus proydu soğutma bakımından diğerlerine göre daha iyiler ama bilmiyorum aradaki farkları pek

aslında aklımda ki 3 anakarttan biri tomahawk idi diğerleri Gaming edge wifi ve b550 aorus proydu soğutma bakımından diğerlerine göre daha iyiler ama bilmiyorum aradaki farkları pek
Konu mankenleri bir biri ile denk kartlardır ve aralarında soğutma olarak fark yoktur en ucuz olanını alabilirsiniz alternatif olarak beyaz renk seviyorsanız Asus b550-A- Rog öneririm.

Buna bakabilirsin, en iyisi olduğunu düşünüyorum.
Siya versiyonuda var b550 f
evet bi arkadaş da gördüm b550f xe den sonra en iyisi diye kart yanımda bi karar veremedim iki gündür
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buna bakabilirsin, en iyisi olduğunu düşünüyorum.
Siya versiyonuda var b550 f
bu sizce aorus pro dan iyi midir

evet bende bunu düşünüyordum fakat b550 aorus ac ile v2 arasında ne fark var acaba çünkü ac olan amazonda 1700 TL
v2 modelinde önde type c desteği var ac modelinde kablosuz bağlantı seçenekleri var hangisi sizin için önemli ise ona yönelin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,612
Üyeler
195,680
Son üye
nouraldinaboud
Geri