Tercihen 27" 144hz 1 ms bir monitör aramaktayım. daha iyi tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. Ayrıca ghosting, ölü pixel, ışık sızması gibi sorunlarda direkt geri iade etmek mi gerekiyor garanti değişim yapıyor mu bilgim yok bilgilendirirseniz çok iyi olur. James Donkey düşünmüştüm fakat msi ile çok bir farkı kalmadığı için (300 TL) msi'nin daha iyi olduğu kanısına vardım.
Bunu düşünüyorum :
www.hepsiburada.com
bu monitörde hoşuma gitmişti fakat amazonda ciddi problemleri olduğunu görüntünün çamur gibi olduğu yorumlarını okumuştum. kullanan bilgisi olan yorumlayabilir mi? teşekkürler.
www.hepsiburada.com
not: 27 inç pikselleri sayma muhabbetine girmeyin. Ayrıca siteye kriterleri girip önünüze çıkanları atmanız bir şeye yaramayacak kendinizi yormayın. lütfen. bilgisi olanlardan yardım bekliyorum
Bunu düşünüyorum :
MSI Optix MAG271CV 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD Fiyatı
MSI Optix MAG271CV 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
bu monitörde hoşuma gitmişti fakat amazonda ciddi problemleri olduğunu görüntünün çamur gibi olduğu yorumlarını okumuştum. kullanan bilgisi olan yorumlayabilir mi? teşekkürler.
Samsung LC27FG73FQMXUF 27" 1ms 144Hz (2xHDMI+Display) QLED Fiyatı
Samsung LC27FG73FQMXUF 27" 1ms 144Hz (2xHDMI+Display) QLED en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
not: 27 inç pikselleri sayma muhabbetine girmeyin. Ayrıca siteye kriterleri girip önünüze çıkanları atmanız bir şeye yaramayacak kendinizi yormayın. lütfen. bilgisi olanlardan yardım bekliyorum