Neler Yeni

2100 TL'ye kadar monitör tavsiyesi

papasmurf

80+
En İyi Cevap
1
Tercihen 27" 144hz 1 ms bir monitör aramaktayım. daha iyi tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. Ayrıca ghosting, ölü pixel, ışık sızması gibi sorunlarda direkt geri iade etmek mi gerekiyor garanti değişim yapıyor mu bilgim yok bilgilendirirseniz çok iyi olur. James Donkey düşünmüştüm fakat msi ile çok bir farkı kalmadığı için (300 TL) msi'nin daha iyi olduğu kanısına vardım.
Bunu düşünüyorum :

bu monitörde hoşuma gitmişti fakat amazonda ciddi problemleri olduğunu görüntünün çamur gibi olduğu yorumlarını okumuştum. kullanan bilgisi olan yorumlayabilir mi? teşekkürler.

not: 27 inç pikselleri sayma muhabbetine girmeyin. Ayrıca siteye kriterleri girip önünüze çıkanları atmanız bir şeye yaramayacak kendinizi yormayın. lütfen. bilgisi olanlardan yardım bekliyorum

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
Hocam ilk başta teşşekürler msi tecih edeblirsiniz ( Bu yazı niye böyle çıkıyor )

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
bende msı 241 modelini kullanıyorum cidden memnunum

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
ölü pixel testi falan yaptınız mı? ışık sızması var mı? ya da ghosting?
ışık sızması mevcut ama rahatsız etmiyecek seviyede istediğiniz modelin detaylı videoları mevcut teknopat filan çekti kontrol edin derim ben sızmalardan hiç rahatsız değilim ölü piksel sorunumda yok va panel direk garantiye gönderirim çok kasmıyorum açıkcası ama kalite bariz ortada oyunlarda

papasmurf

80+
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ışık sızması mevcut ama rahatsız etmiyecek seviyede istediğiniz modelin detaylı videoları mevcut teknopat filan çekti kontrol edin derim ben sızmalardan hiç rahatsız değilim ölü piksel sorunumda yok va panel direk garantiye gönderirim çok kasmıyorum açıkcası ama kalite bariz ortada oyunlarda
mag271cq modellerinin falan var 271cv olan modelin incelemesini yabancı kanallarda dahi bulamadım doğru düzgün :)

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
cv ler arkalarında rgb led yok ve yükseltip indiremiyorsunuz

Gamer_g

80+ Bronze
Tercihen 27" 144hz 1 ms bir monitör aramaktayım. daha iyi tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. Ayrıca ghosting, ölü pixel, ışık sızması gibi sorunlarda direkt geri iade etmek mi gerekiyor garanti değişim yapıyor mu bilgim yok bilgilendirirseniz çok iyi olur. James Donkey düşünmüştüm fakat msi ile çok bir farkı kalmadığı için (300 TL) msi'nin daha iyi olduğu kanısına vardım.
Bunu düşünüyorum :

bu monitörde hoşuma gitmişti fakat amazonda ciddi problemleri olduğunu görüntünün çamur gibi olduğu yorumlarını okumuştum. kullanan bilgisi olan yorumlayabilir mi? teşekkürler.

not: 27 inç pikselleri sayma muhabbetine girmeyin. Ayrıca siteye kriterleri girip önünüze çıkanları atmanız bir şeye yaramayacak kendinizi yormayın. lütfen. bilgisi olanlardan yardım bekliyorum
Bence bunu al özelliğine göre çok uygun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,220
Üyeler
167,940
Son üye
crexx
Top Bottom