Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 215 TL Almayan alsın son şans Mucai MK 61 mekanik klavye Aliexpress

Genesyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hamza Kızılay
stokta beyaz siyah olan hw var hocam yeni hesapla bakın.
şu da var
Hocam everest tam boy membran rainbow klavye var buna gecilirmi kullananlar memnun mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

stokta beyaz siyah olan hw var hocam yeni hesapla bakın.
şu da var
Hocam bide kablosuz olarak kullanılabiliyor mu

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
baba merhaba
Hocam everest tam boy membran rainbow klavye var buna gecilirmi kullananlar memnun mu

Hocam bide kablosuz olarak kullanılabiliyor mu
forumda bir çok kişi mucai, e-yosso, ajazz klavyeleri aldılar. bir çoğu kargo da eline ulaşanlarda gördüğüm kadarıyla memnun.
soruna gelirsek everest klavye mi hocam :) e-yosso klavyelerini almanı öneririm paran yoksa mucai de alabilirsin

rhtars

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Aras

Genesyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hamza Kızılay
forumda bir çok kişi mucai, e-yosso, ajazz klavyeleri aldılar. bir çoğu kargo da eline ulaşanlarda gördüğüm kadarıyla memnun.
soruna gelirsek everest klavye mi hocam :) e-yosso klavyelerini almanı öneririm paran yoksa mucai de alabilirsin
Hocam 300₺ görünüyor bende kartta son 200 kaldı yav bı promosyon falan yokmu

Hocam bide mk680 modeli var mk61 mi mk680 mi

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
baba merhaba
hocam teşekkürler mavi rengini bekliyorum en kötü alıcağım siyah rengini ya da keycap alicam attığınızla birlikte
hocam stok tamamen bitmiş, almadınız yine sanırım stoklar yenilirse ufak bi zam yiyebilir

Genesyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hamza Kızılay

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
baba merhaba

Genesyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hamza Kızılay

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
baba merhaba

Genesyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hamza Kızılay
steelseries prime öneririm
Hocam ne yaptınız 😀 bu klavye bütçesinde dedim 200-300 tl çok oyun oynayan birisi değilim ama eğer ekipman almazsam boş boş gidip far cry Alicam diyorum bari ekipman alalım

steelseries prime öneririm
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
173,45TL 77%OFF | M8 Ultralight kablolu oyun fare hafif petek kabuk 6 RGB solunum arkadan aydınlatmalı fareler Win Xbox PS4 Mac HP için 6400 DPI USB

Bu var mesela

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
baba merhaba
Hocam ne yaptınız 😀 bu klavye bütçesinde dedim 200-300 tl çok oyun oynayan birisi değilim ama eğer ekipman almazsam boş boş gidip far cry Alicam diyorum bari ekipman alalım

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
173,45TL 77%OFF | M8 Ultralight kablolu oyun fare hafif petek kabuk 6 RGB solunum arkadan aydınlatmalı fareler Win Xbox PS4 Mac HP için 6400 DPI USB

Bu var mesela
istanbulda oturuyorsan pckolik yeni mağaza yarın git orada ki 199tl corsair harpoon al en uygun oyuncu mouse şuan o :)
instanbulda değilseniz de o fiyat aralığına oyuncu mouse bulamazsınız. rampage, everest gibi fason ürünler alırsıınz

aynısı hocam değişen tek şey klavye rengi

Top Bottom