❌İndirim Bitti! 215 TL Almayan alsın son şans Mucai MK 61 mekanik klavye Aliexpress

istanbulda oturuyorsan pckolik yeni mağaza yarın git orada ki 199tl corsair harpoon al en uygun oyuncu mouse şuan o :)
instanbulda değilseniz de o fiyat aralığına oyuncu mouse bulamazsınız. rampage, everest gibi fason ürünler alırsıınz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynısı hocam değişen tek şey klavye rengi
Tamam hocam mk61 ve mk680 var mk680 daha ucuz ve siz daha iyi dediyseniz onu alayım son bı onay geçin siz

bişey diyimmi z11 efsane çıktı bunu da alırdım da bitmiş fırsat

Hocam bana klavyeden çok mouse lazım HP g160 var maşallah beton gibi ağır bu bütçede hafif bir mouse varmı bildiginiz
@sfky9842 hocam belki sen de bilirsin geçen sene Performax Xotran n11' de 100-150 TL arasında satılıyordu ve F/P olarak öneriliyordu. Ben de 120 TL' ye almıştım. Şimdi neden çok pahalı? Kısacası o mouse tekrar ucuzlarsa alınabilir.

@sfky9842 hocam belki sen de bilirsin geçen sene Performax Xotran n11' de 100-150 TL arasında satılıyordu ve F/P olarak öneriliyordu. Ben de 120 TL' ye almıştım. Şimdi neden çok pahalı? Kısacası o mouse tekrar ucuzlarsa alınabilir.
hocam ürün tedarik edilemediği için olabilir mi ? karaborsa gibi düşünün

Arkadaşlar klavye öneriniz nedir fiyatı düşerse muhakak alman gerekiyor dediğiniz var mı?

Geri