❌İndirim Bitti! 215 TL Almayan alsın son şans Mucai MK 61 mekanik klavye Aliexpress

@sfky9842 hocam belki sen de bilirsin geçen sene Performax Xotran n11' de 100-150 TL arasında satılıyordu ve F/P olarak öneriliyordu. Ben de 120 TL' ye almıştım. Şimdi neden çok pahalı? Kısacası o mouse tekrar ucuzlarsa alınabilir.
bende almıştım o önerildiği zamanlar hala kullanıyorum gayet f/p fakat fiyatı arttiysa bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@sfky9842 hocam siyah beyaz modeli tekrar stoğa girmiş 215 TL'ye yapıştırdım yarında keycap siparişi verecegim teşekkürler cevaplarınız ve yardımlarınız için

3 siparis gectim yeni hesap acip 4. siparisi yeni hesapla yaparken iptal ediyor iade ediyor surekli bunun cozumunu bilen var mi

Hay dün akşam kartta sıkıntı çıktı bankanın çalışma saati geçtiği için actiramadim bugün açtılar ama stok kalmamış hay ben böyle ise

Ptt almış

benimki de geldi ben beğendim kalitesi tam fiyatına göre ama küçük olması herşeyi fn ile yapmamız can sıkıcı 2 tane aldım satarım muhtemelen

mucai mk61 alan baktimi hotswap olup olmadığına bu yüzden mucai 61 olanı aldım ben hotswap çıktı o

Geri