Alt taraftaki kaymaz plastikte sorun var dedin şimdi sorun yok diyosun karar verBu arada pek katılamıyorum bugün bununla birlikte üç ürünüm daha geldi hepsi sorunsuz ve eksiksiz.
Yükseltme ayaklarında sorun var dedin sende karar ver sorun var mı yok muBenimkinde bir problem yok bu klavyeyi TR den alsak en az 600 TL eder 200 TL den fazlasını hakediyor öğleden beri kullanıyorum hissiyat olarak delux ks100 den 2 gömlek iyi almasaydım kesinlikle pişman olurdum.
Ben kayma harici sorun yok dedim senin yorumuna iltifahen.Alt taraftaki kaymaz plastikte sorun var dedin şimdi sorun yok diyosun karar ver
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yükseltme ayaklarında sorun var dedin sende karar ver sorun var mı yok mu
Fn basılı tutarken ç tuşunun altındaki alt vb. Tuşlarına basarsan yön tuşlarinı kullanırsınKullanan birisi tam komut tuşlarını da söylerse seviniriz uygulaması varsa bulursanız da tadından da yenmez geçen sene fare blue switch rgb klavye indirimi vardı onun da sözde yazılımı yoktu az biraz aranınca bulmuştuk
Ve yön tuşları nasıl aktif olur
Dostum, şuna getirmeye çalışıyorum evet kaymaması için koyulan plastik bir taraf milimetrik daha yüksek bir taraf milimetrik daha alçak. Bununla birlikte gelen diğer üç ürünü söylüyorum zaten...Alt taraftaki kaymaz plastikte sorun var dedin şimdi sorun yok diyosun karar ver
Sormayın ben de hesabı unuttum direkt yön tuşları için teşekkürlerFn basılı tutarken ç tuşunun altındaki alt vb. Tuşlarına basarsan yön tuşlarinı kullanırsın
Mağazayla iletişime geçip driver sorabilirsin ben klavyeyi hangi hesaptan sipariş ettiğimi unuttuğum için bakamıyorum.