Düzenlenmeden önce açıklamasında yazıyordu. Yani aslında bunu senin de düşünmen lazım.Nerde 216 adet yaziyor yav ben göremedim
gelmez zaten aga 216x 100tl çok absürd bir oran. tabi siz yine de kargoyu bekleyin belki gelir misaliAlıntıyı görüntülearkadaşlar sanırım 216 adet gelmeyecek
Bizde onu diyoruz zaten hocam herhangi bir yerde o ibareyi göremedikDüzenlenmeden önce açıklamasında yazıyordu. Yani aslında bunu senin de düşünmen lazım.
Hocam burada paylaşabilir misin?aynı şekilde destekle konuştıum ürün gelince irtibata geçmemi söyledi bilgisi yokmus fakat bence böyle bir şey yapamazlar ürünün sayfasında açık açık yazıyordud 216 paket oldugu iyiki fotoğrafını da çekmişim
fotoğrafı rica etsem buraya atar mısın hatalı miktar gelirse müşteri hizmetleriyle işimiz kolaylaşıraynı şekilde destekle konuştıum ürün gelince irtibata geçmemi söyledi bilgisi yokmus fakat bence böyle bir şey yapamazlar ürünün sayfasında açık açık yazıyordud 216 paket oldugu iyiki fotoğrafını da çekmişim
ciddi misinEhm şey 1 tanecik geldi :|
Evet, müşteri hizmetleriyle az önce görüştüm katalog hatası dediler. Ücretinizi iade edeceğiz 1 adet cipsinizi afiyetle yiyebilirsiniz hediyemiz olsun dediler.ciddi misin
Evet, müşteri hizmetleriyle az önce görüştüm katalog hatası dediler. Ücretinizi iade edeceğiz 1 adet cipsinizi afiyetle yiyebilirsiniz hediyemiz olsun dediler.
Bu şekil bakışıyoruz şu an kendileriyle;
216 tanenin bu fiyata satılmayacağını, fiyat hatası olduğunu konuyu açanın düşünmesi gerekiyordu. Saçma sapan hatalı indirimleri paylaşıp millete aldırıyorsunuz sonra da niye iptal oldu sipariş.Düzenlenmeden önce açıklamasında yazıyordu. Yani aslında bunu senin de düşünmen lazım.