❌İndirim Bitti! 2199₺ - WD Blue 1TB SSD 5000MB/sn

Dram yoktur ama sağlam ssddir, kalitelidir.

Benim m2 500 gb, ekstra 500 gblık sata var ama yetmiyor. 1 tb m2 alıp windowsu ve diğer belgeleri ona taşımak çok zor geliyor. Sizce 1 tb sata ssd alıp yeni verileri ona mı yazsam yoksa 1tb m2 alıp zahmete katlanıp her şeyi taşısam mı mantıklı olur? Sata ve m2 fiyatları arasında uçurum da yok. Kararsızım.

Benim m2 500 gb, ekstra 500 gblık sata var ama yetmiyor. 1 tb m2 alıp windowsu ve diğer belgeleri ona taşımak çok zor geliyor. Sizce 1 tb sata ssd alıp yeni verileri ona mı yazsam yoksa 1tb m2 alıp zahmete katlanıp her şeyi taşısam mı mantıklı olur? Sata ve m2 fiyatları arasında uçurum da yok. Kararsızım.
Zahmete katlan keyfini çıkar

Neyse
ki amazon trendyol daki gibi bir facia olmaz sanırım güvenilir kesinlikle depolama arşiv için yeter bence dram yok.diye biliyorum bu modelde

alacağın m2 ssdnin hızı sata ssdnin hızının 10 katı olacak nerdeyse

Disk klonlama var.

alacağın m2 ssdnin hızı sata ssdnin hızının 10 katı olacak nerdeyse
Biliyorum ama hız açısından sorunum yok sadece yer lazım. Sata ssdler keşke daha ucuz olsa düşünmeden takardım. Veri kaybından çekiniyorum daha önce yaşadım ve geri ulaşamadım bazı şeylere.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Disk klonlama var.
100% her şeyi klonluyor mu? Birebir aynısı oluyorsa mantıklıymış.

2 TB istiyorum ama kelepir 1 tb çıkıyor karşıma bunun gibi alıp geçsem mi acaba c-d diye ayırmak istemiyorum ama M2 ssdlerin hafizalarini birleştirebiliyor muyuz? Tek disk şeklinde olacak yüklediğim her şey ortak hafızaya geçecek?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,806
Üyeler
190,645
Son üye
AFK1
Geri