ramcoloji
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 336
Bütçe varsa, kixoxia 2tb daha mantıklı diyorKafama kc3000 yaptı bu durumda
Bütçe varsa, kixoxia 2tb daha mantıklı diyorKafama kc3000 yaptı bu durumda
Biraz zor o yüzden onu dedimBütçe varsa, kixoxia 2tb daha mantıklı diyor
Bende bundan aldım satıyorum Ankaradayım elden satabilirim2gün önce şunu 2800e almıştım amazondan. Keşke 2-3 tane alsaymışım bu fiyatları görünce. 7100 okuması 6000 yazması var.
Alıntıyı görüntüle
Arkadaş yukarıda atmıştı. Sanırım en mantıklısı şu anda bu.2 TB önerisi olan var mı
hocam bunun heatsinki var çıkarılır m ıacaba anakartını takmak için, bir de buna konsol için iyi değil falan diyorlarArkadaş yukarıda atmıştı. Sanırım en mantıklısı şu anda bu.
KIOXIA 2TB Exceria Heatsink Serisi NVMe M.2 SSD (6200MB Okuma / 4900MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
KIOXIA 2TB Exceria Heatsink Serisi NVMe M.2 SSD (6200MB Okuma / 4900MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Görselde kenarlarında vida girişi var muhtemelen çıkıyordur.Mağazadan'da alabilirsin webe özel yazmasına bakma.Teklif atıyorlar hemen kabul oluyor.Garanti kartım ile aldım 750tl toplam puan aldım 6000 tl lik alışveriş için.hocam bunun heatsinki var çıkarılır m ıacaba anakartını takmak için, bir de buna konsol için iyi değil falan diyorlar
Heatsink çıkarılır. PC de çalışıyorhocam bunun heatsinki var çıkarılır m ıacaba anakartını takmak için, bir de buna konsol için iyi değil falan diyorlar
Ben de aldım bunu cidden baya iyi fiyatmış 2.8 ve değerleri çok iyi wd greenin yanında2gün önce şunu 2800e almıştım amazondan. Keşke 2-3 tane alsaymışım bu fiyatları görünce. 7100 okuması 6000 yazması var.
Alıntıyı görüntüle