4070Bu başlıkta açılan birçok konu gördüm fakat bi türlü emin olamadım sizce hangisi mantıklı Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sınırjiden rx7900gre hellhound al 2500tl de hepsipay iade yapıyorBu başlıkta açılan birçok konu gördüm fakat bi türlü emin olamadım sizce hangisi mantıklı Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
7900 gre de düşünebilirsinizBu başlıkta açılan birçok konu gördüm fakat bi türlü emin olamadım sizce hangisi mantıklı Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu başlıkta açılan birçok konu gördüm fakat bi türlü emin olamadım sizce hangisi mantıklı Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
almak istiyorum fakat siteye hiç güvenemiyorumSınırjiden rx7900gre hellhound al 2500tl de hepsipay iade yapıyor
ya aslında arkadaşların dediği gibi 7900gre almak mantıklı ama ne taksit imkanları uyuyor nede siteye güvenebiliyorumBen olsam 7800XT alırdım.
Boş site hocamhttps://versus.com/tr/amd-radeon-rx-7800-xt-vs-nvidia-geforce-rtx-4070
bilmediğin noktaları googledan bakabilirsin bende nvidia tercih ederdim şahsen
7800xtBu başlıkta açılan birçok konu gördüm fakat bi türlü emin olamadım sizce hangisi mantıklı Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam nedense 7900GRE ye çok ısınamadım görüntü olarak beni cezbetmiyor performansı güzel de olsa. Çok saçma geliyor biliyorum ama maalesef öyle geliyor banaya aslında arkadaşların dediği gibi 7900gre almak mantıklı ama ne taksit imkanları uyuyor nede siteye güvenebiliyorum
700TL daha çıkıp şunu alırsın 4070 super ile rakip bir kartBu başlıkta açılan birçok konu gördüm fakat bi türlü emin olamadım sizce hangisi mantıklı Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle