bende masaüstülere ısınamadımİyidir herhalde fiyat gerçekten uygundu , ama laptoplara bir türlü ısınamadım
bende masaüstülere ısınamadımİyidir herhalde fiyat gerçekten uygundu , ama laptoplara bir türlü ısınamadım
masaüstü çok güzel reisde zahmetı çok, yok monitör yok klavye yok mouse hepsi iyi olsun ıstıyor ınsan laptop aslnda hepsinin birleştirilmesi gibi guzel bır urun alırsan bana ekran cok kucuk gelıyorbende masaüstülere ısınamadım
Laptop a monitör bağlarsın sorun yokmasaüstü çok güzel reisde zahmetı çok, yok monitör yok klavye yok mouse hepsi iyi olsun ıstıyor ınsan laptop aslnda hepsinin birleştirilmesi gibi guzel bır urun alırsan bana ekran cok kucuk gelıyor
İlla aldircan reis sendeLaptop a monitör bağlarsın sorun yok
Isınma hariç sorunu yok Laptop ların bence sistem toplamak zor iş düzgün hazır sistem denk getirirsen al ama toplamak zor bir süreç toplayana kadar vazgeçiyor insan hele hele bizim ülkede çok zor hep bir zam ve indirim kovalamaca girdabı vakit varsa uğraşırsın ama değilse sıkıntı.İlla aldircan reis sende
Haklisin reis kesinlikleIsınma hariç sorunu yok Laptop ların bence sistem toplamak zor iş düzgün hazır sistem denk getirirsen al ama toplamak zor bir süreç toplayana kadar vazgeçiyor insan hele hele bizim ülkede çok zor hep bir zam ve indirim kovalamaca girdabı vakit varsa uğraşırsın ama değilse sıkıntı.
Sadece sistem toplamaya karar verdiğim gün birkaç soru sormak için foruma kayıt oldum hala sistem toplanmadı kararsızlık var ve yakında rütbe alacağım kaç ay oldu sürekli buralardayızIsınma hariç sorunu yok Laptop ların bence sistem toplamak zor iş düzgün hazır sistem denk getirirsen al ama toplamak zor bir süreç toplayana kadar vazgeçiyor insan hele hele bizim ülkede çok zor hep bir zam ve indirim kovalamaca girdabı vakit varsa uğraşırsın ama değilse sıkıntı.
Hakkında hayırlısı olsun reis. NasipSadece sistem toplamaya karar verdiğim gün birkaç soru sormak için foruma kayıt oldum hala sistem toplanmadı kararsızlık var ve yakında rütbe alacağım kaç ay oldu sürekli buralardayız
Ekran umarım küçük gelmez 15.6Sadece sistem toplamaya karar verdiğim gün birkaç soru sormak için foruma kayıt oldum hala sistem toplanmadı kararsızlık var ve yakında rütbe alacağım kaç ay oldu sürekli buralardayız
Hocam sipariş ettik dün hayırlısıyla gelsin yorum yaparım istersenBu laptop u kullanan var mı acaba ?
Ben kararsızdım havale ile aldım netleştirip alacağım bendeEkran umarım küçük gelmez 15.6
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sipariş ettik dün hayırlısıyla gelsin yorum yaparım istersen
şuan indirimde değil sanırım hocam o fiyata almayın sakınBen kararsızdım havale ile aldım netleştirip alacağım bende
Havale ile aldım ücreti gönderince işlem devam edecekşuan indirimde değil sanırım hocam o fiyata almayın sakın