Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 22.999 TL GIGABYTE AORUS 15P XD RTX 3070P 1TB SSD 15.6 240Hz FHD W10H Notebook

Vanessa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Vanessa
bende masaüstülere ısınamadım :D
masaüstü çok güzel reisde zahmetı çok, yok monitör yok klavye yok mouse hepsi iyi olsun ıstıyor ınsan :) laptop aslnda hepsinin birleştirilmesi gibi guzel bır urun alırsan bana ekran cok kucuk gelıyor :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
enes furkan kayhan
masaüstü çok güzel reisde zahmetı çok, yok monitör yok klavye yok mouse hepsi iyi olsun ıstıyor ınsan :) laptop aslnda hepsinin birleştirilmesi gibi guzel bır urun alırsan bana ekran cok kucuk gelıyor :)
Laptop a monitör bağlarsın sorun yok :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
enes furkan kayhan
İlla aldircan reis sende :)
Isınma hariç sorunu yok Laptop ların bence sistem toplamak zor iş düzgün hazır sistem denk getirirsen al ama toplamak zor bir süreç toplayana kadar vazgeçiyor insan hele hele bizim ülkede çok zor hep bir zam ve indirim kovalamaca girdabı vakit varsa uğraşırsın ama değilse sıkıntı.

Vanessa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Vanessa
Isınma hariç sorunu yok Laptop ların bence sistem toplamak zor iş düzgün hazır sistem denk getirirsen al ama toplamak zor bir süreç toplayana kadar vazgeçiyor insan hele hele bizim ülkede çok zor hep bir zam ve indirim kovalamaca girdabı vakit varsa uğraşırsın ama değilse sıkıntı.
Haklisin reis kesinlikle

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
enes furkan kayhan
Sadece sistem toplamaya karar verdiğim gün birkaç soru sormak için foruma kayıt oldum hala sistem toplanmadı kararsızlık var ve yakında rütbe alacağım kaç ay oldu sürekli buralardayız :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
enes furkan kayhan
Bu laptop u kullanan var mı acaba ?

SadThad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Burak
Sadece sistem toplamaya karar verdiğim gün birkaç soru sormak için foruma kayıt oldum hala sistem toplanmadı kararsızlık var ve yakında rütbe alacağım kaç ay oldu sürekli buralardayız :D
Ekran umarım küçük gelmez 15.6
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu laptop u kullanan var mı acaba ?
Hocam sipariş ettik dün hayırlısıyla gelsin yorum yaparım istersen

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
enes furkan kayhan
Ekran umarım küçük gelmez 15.6
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sipariş ettik dün hayırlısıyla gelsin yorum yaparım istersen