❌İndirim Bitti! 22.999 TL GIGABYTE AORUS 15P XD RTX 3070P 1TB SSD 15.6 240Hz FHD W10H Notebook

bende masaüstülere ısınamadım :D
masaüstü çok güzel reisde zahmetı çok, yok monitör yok klavye yok mouse hepsi iyi olsun ıstıyor ınsan :) laptop aslnda hepsinin birleştirilmesi gibi guzel bır urun alırsan bana ekran cok kucuk gelıyor :)

masaüstü çok güzel reisde zahmetı çok, yok monitör yok klavye yok mouse hepsi iyi olsun ıstıyor ınsan :) laptop aslnda hepsinin birleştirilmesi gibi guzel bır urun alırsan bana ekran cok kucuk gelıyor :)
Laptop a monitör bağlarsın sorun yok :D

İlla aldircan reis sende :)
Isınma hariç sorunu yok Laptop ların bence sistem toplamak zor iş düzgün hazır sistem denk getirirsen al ama toplamak zor bir süreç toplayana kadar vazgeçiyor insan hele hele bizim ülkede çok zor hep bir zam ve indirim kovalamaca girdabı vakit varsa uğraşırsın ama değilse sıkıntı.

Isınma hariç sorunu yok Laptop ların bence sistem toplamak zor iş düzgün hazır sistem denk getirirsen al ama toplamak zor bir süreç toplayana kadar vazgeçiyor insan hele hele bizim ülkede çok zor hep bir zam ve indirim kovalamaca girdabı vakit varsa uğraşırsın ama değilse sıkıntı.
Haklisin reis kesinlikle

Sadece sistem toplamaya karar verdiğim gün birkaç soru sormak için foruma kayıt oldum hala sistem toplanmadı kararsızlık var ve yakında rütbe alacağım kaç ay oldu sürekli buralardayız :D

Bu laptop u kullanan var mı acaba ?

Sadece sistem toplamaya karar verdiğim gün birkaç soru sormak için foruma kayıt oldum hala sistem toplanmadı kararsızlık var ve yakında rütbe alacağım kaç ay oldu sürekli buralardayız :D
Ekran umarım küçük gelmez 15.6
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu laptop u kullanan var mı acaba ?
Hocam sipariş ettik dün hayırlısıyla gelsin yorum yaparım istersen

Ekran umarım küçük gelmez 15.6
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sipariş ettik dün hayırlısıyla gelsin yorum yaparım istersen
Ben kararsızdım havale ile aldım netleştirip alacağım bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular