220.000 TL SUV Araç Önerisi

1.3 motor bence yeterli bir şekilde gidiyor aile aracı için yeterli 250 bin liraya çıkarsa 1.6 motor 130 beygirlisi de var
İşte sıfır olunca tabi iyide motor olarak 1.3 ler 2. ellere göre daha geride bence arkadaş sıfır alacaksa 30k daha çıkıp ki önceki konulara baktığımızda son rakam 220k gene de çıkarsa 1.6 alması daha mantıklı

Bu civarlarda temiz suv araç arıyoruz. Yol bilgisayarı yani geniş ekranı ve otomatik vites olması önemli. Kilometresi düşük ve modeli çok eski olması dezavantaj bildiğiniz gibi. Ayrcıa babam ağır hasar kayıtlı araç ve 1 parçadan fazla boya/değişeni olan araç istemiyor bunları göz önünde bulundurarak araç arıyoruz.
seat arona küçükmü gelir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu civarlarda temiz suv araç arıyoruz. Yol bilgisayarı yani geniş ekranı ve otomatik vites olması önemli. Kilometresi düşük ve modeli çok eski olması dezavantaj bildiğiniz gibi. Ayrcıa babam ağır hasar kayıtlı araç ve 1 parçadan fazla boya/değişeni olan araç istemiyor bunları göz önünde bulundurarak araç arıyoruz.

İlanlara gene baktım ama bundan iyisini göremedim hem düşük km hem VW hem de otomatik, bagaj ve iç yaşam alanı olsun SUV görünümlü araçlardan çok daha geniş ve iyidir. Tek sıkıntısı değişen var arkadan muhtemelen biri vurmuş birde bu km lerde DSG şanzıman gidebiliyor ona da dikkat etmek lazım bu ilandan daha iyisi vardır araştırmak lazım

Ama kesinlikle önerim SW bir Passat almanız

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-cok-temiz-aile-araci-950573769/detay buda olabilir

İlanlara gene baktım ama bundan iyisini göremedim hem düşük km hem VW hem de otomatik, bagaj ve iç yaşam alanı olsun SUV görünümlü araçlardan çok daha geniş ve iyidir. Tek sıkıntısı değişen var arkadan muhtemelen biri vurmuş birde bu km lerde DSG şanzıman gidebiliyor ona da dikkat etmek lazım bu ilandan daha iyisi vardır araştırmak lazım

Ama kesinlikle önerim SW bir Passat almanız
Babama sordum. Önceliğin SUV olduğunu en kötü ihtimalin Egea SW alacağımız olduğunu söyledi. Şimdi birkaç tane yedekte tutuyor babam. Elimizdeki aracı satarsak o zaman daha rahat anlaşma yapabiliriz.

Geri