hocam alsam bir sıkıntı çıkar mı markasını daha önceden 1 2 kez duydum ama sıkıntı olurmu @keremcnsz24@seloyldz,
![]()
Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Olmayacaktır, bütçenize göre en uygun disk şu anlık bu.hocam alsam bir sıkıntı çıkar mı markasını daha önceden 1 2 kez duydum ama sıkıntı olurmu @keremcnsz24
başlıktada yazdığı gibi arkadaşlar bir ssd arıyorum ve bilemedim rica etsem yardımcı olurmusunuz teşekkürler
forum.donanimarsivi.com
Neden üzgün attığınızı belirtirmisiniz?@rdeMStakeN yetiş hocam
120gb patriotlar önerilmiyor diye biliyorum. Genel olarak hızları düşük oluyormuş.Neden üzgün attığınızı belirtirmisiniz?
Neden üzgün attığınızı belirtirmisiniz?
aynen öyel bir tanıdğıma aldırdım değerler 300 altı çıktı okuma da yazma da120gb patriotlar önerilmiyor diye biliyorum. Genel olarak hızları düşük oluyormuş.
Haberim yoktu. Teşekkürler.Patriot Burst hayal kırıklığı
Herkese merhabalar, benim şimdiye kadar Patriot Burst önermemin sebebi yüksek TBW değerleri vadetmesi ve diğerlerine göre çok daha fazla NAND çipi bulundurmasıydı. E tabii bu da DRAMless bir SSD için artı demektir. Fiyat olarak rakiplerinde maksimum 4, 2 hatta 1 NAND çipi bulunan modeller...www.silicone-forum.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynen öyel bir tanıdğıma aldırdım değerler 300 altı çıktı okuma da yazma da
240 olarak burst yerine bu alınır mı?Patriot Burst hayal kırıklığı
Herkese merhabalar, benim şimdiye kadar Patriot Burst önermemin sebebi yüksek TBW değerleri vadetmesi ve diğerlerine göre çok daha fazla NAND çipi bulundurmasıydı. E tabii bu da DRAMless bir SSD için artı demektir. Fiyat olarak rakiplerinde maksimum 4, 2 hatta 1 NAND çipi bulunan modeller...www.silicone-forum.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynen öyel bir tanıdğıma aldırdım değerler 300 altı çıktı okuma da yazma da