JumboG4rid3s
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,244
burda kim klavye delikanlısı sen kendini ne zannediyorsunBenim tavrım 'klavye delikanlıları' için
burda kim klavye delikanlısı sen kendini ne zannediyorsunBenim tavrım 'klavye delikanlıları' için
Hahah gördük hadi işineburda kim klavye delikanlısı sen kendini ne zannediyorsun? kimse sana dayılanmadı önerme dedi sadece
Ben klavye delikanlısı mıyım? Benden discord falan istiyorsun.Benim tavrım 'klavye delikanlıları' için
Adres de isterimBen klavye delikanlısı mıyım? Benden discord falan istiyorsun.
Tamam istersin.Adres de isterim
hadi iyi günler sana ceza kalkınca önermeye devam edersinAdres de isterim
forum.donanimarsivi.com
Dayı keşke dc istedikten sonra salsaydın. Vaktine yazık.Bilip bilmeden konuşma. Çoğu klavyesi kronik sorunlu, bir süre sonra basma sorunu oluyor.
teşekkür ederim. inceleyeceğim[Rehber] Her Bütçeye Uygun (kısmen) Klavye önerisi
Merhaba sevgili da forum üyeleri, Sizler için çok seçenekli bir rehber hazırladım. Bu rehber forum tarihin en çok seçenekli rehberi olacak gibi gözüküyor. Önerilerinizi bekliyorum, Bangood kupon bulmam için yazmanız yeterli Hadi başlayalım: Başlamadan bir isteğim var: Beğendiyseniz lütfen...forum.donanimarsivi.com
gamepower için ömrümde almam diyordum. gaming gecesinde calypso aldım genel olarak memnunum beğenmediğim yerleri var.Başlıkta göründüğü gibi. Red switch olması taraftarıyım aliexprees banggood gibi sitelerde olabilir. Eğer aliexprees-bangood olursa maksimum 300 TL olabilir. O Sitelerde indirim kuponum var![]()
Belki dalga geçiyordur diye şey ettim ama ciddimiş.@Vesemir Neden bu kadar bekledin adamı banlamak için la 2 saat cevap vermişsin bide![]()