dostlar bu linkteki telefon a101 e 2200 tl ye geliyor.Sizce alınır mı?Kullanan var mı güzel bi ürüne benziyor ve yorumları genel olarak gayet iyi
hocam annem için almayı düşünüyorum,günlük kullanım amaçlı.Yurt dışı olanını kullanıyorum gayet güzel telefon alınır oyun amaçlımı alıcaksın video ne amaçlı kullanıcaksın
a101 e ne zaman gelcek bende alırım bu telefonu güzelmişdostlar bu linkteki telefon a101 e 2200 TL ye geliyor.Sizce alınır mı?Kullanan var mı güzel bi ürüne benziyor ve yorumları genel olarak gayet iyi
alınır bu fiyatta güzel telefonhocam annem için almayı düşünüyorum,günlük kullanım amaçlı.
İyi telefon hocamdostlar bu linkteki telefon a101 e 2200 TL ye geliyor.Sizce alınır mı?Kullanan var mı güzel bi ürüne benziyor ve yorumları genel olarak gayet iyi
TCL 10I daha iyi olurdostlar bu linkteki telefon a101 e 2200 TL ye geliyor.Sizce alınır mı?Kullanan var mı güzel bi ürüne benziyor ve yorumları genel olarak gayet iyi
Bence m12 alma işlemcisi baya "tırt" bir işlemci ve ekran çözünürlüğü ekran kalitesi PPI değerleri falan rezalet gündelik bir telefon kesinlikle değil. Oyun için bir telefon da değil. Fotoğraf kalitesi olarak biraz daha iyidir ana kamera bazında. Ayrıca 90hz farkı var ancak ve ancak telefonun işlemcisi çok önemlidir. İşlemcileri arasında %50 ye yakın fark var istediği kadar android veya güvenlik güncelleştirmesi alsın cihaz yavaşladıkça yavaşlayacak ilerleyen zamanlarda redmi 9 ise daha iyi bir işlemciye sahip. Ve çözünürlüğü daha yüksek ve daha güzel renkler veren bir ekrana sahip göz sağlığınız için ekran çok önemlidir. Ayrıca m12 modelinde exynos işlemci kullanılıyor ve exynos işlemciler ısınıyor testlerdekinden daha düşük performans sergiliyor ve çok şarj yiyor. Ben redmi 9 almanızı öneririm.M12 al. Bu fiyatta en iyisi. Hem samsung yazılımı son zamanlarda çok iyi çalışıyor. @BaşaramadıkAbi
özetSamsung, Telefonlarında 4 Yıl Güncelleme Desteği Sunacak! | Donanim Arşivi
Koreli teknoloji devi Samsung, Android işletim sisteminin en büyük sorunlarından güncelleme desteği ile ilgili radikal kararlar almayı sürdürüyor. Bu konudakidonanimarsivi.com
Markanın yaptığı yeni açıklama ise özellikle güvenlik konusunu önemseyen kullanıcıları yakından ilgilendiriyor. Duyuruya göre, Samsung’un 2019 yılından bu yana duyurduğu tüm akıllı telefon ve tablet modelleri minimum 4 yıl boyunca düzenli güvenlik güncellemesi alacak. Bu takvimin ilk 2 yılında güncellemeler aylık olarak sunulurken, kalan dönemde ise 3 ayda bir güncelleme verilecek. Böylece Samsung, ezeli rakibi Apple’ın en çok güvendiği güncelleme alanında oluşan açığını kapatmaya çalışacak.
La şu exynos çÖp mOruQ diyip fanboyluk yapmayı gömmeyi bırakın.Bence m12 alma işlemcisi baya "tırt" bir işlemci ve ekran çözünürlüğü ekran kalitesi PPI değerleri falan rezalet gündelik bir telefon kesinlikle değil. Oyun için bir telefon da değil. Fotoğraf kalitesi olarak biraz daha iyidir ana kamera bazında. Ayrıca 90hz farkı var ancak ve ancak telefonun işlemcisi çok önemlidir. İşlemcileri arasında %50 ye yakın fark var istediği kadar android veya güvenlik güncelleştirmesi alsın cihaz yavaşladıkça yavaşlayacak ilerleyen zamanlarda redmi 9 ise daha iyi bir işlemciye sahip. Ve çözünürlüğü daha yüksek ve daha güzel renkler veren bir ekrana sahip göz sağlığınız için ekran çok önemlidir. Ayrıca m12 modelinde exynos işlemci kullanılıyor ve exynos işlemciler ısınıyor testlerdekinden daha düşük performans sergiliyor ve çok şarj yiyor. Ben redmi 9 almanızı öneririm.