Buna bakabilirsinizevet ama bütce yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
m2 almayı düşünüyordum air version, lakin upgrade edemiyor olmam özgürlüğümü kısıtlıyor pişman olurum diye tırsıyorum.Hocam zaten hali hazırda kasanız varsa ben mac almanızı öneririm. En temel paket bile yetecektir. M1 serisi çok güçlü artık.
3060 lı HP Omen cihazım var dostum. Ben de kasa almak istiyorum. Eğer düşünürsen konuşabiliriz.Yazılımcı öğrencisiyim. Macbook almak istiyordum lakin alabileceğim en teme pakette bana yetersiz gelecek ilerisi için upgrade de yapamıyormuşum. Bu yüzden ne yapayım yardım edermisiniz? https://www.pt.com.tr/macbook-air-13-6-inc-m2-8cpu-8gpu-8gb-256gb-gumus-mlxy3tu-a
Not: Halihazırda manyak bir kasam var ek olarak laptop bakıyorum henüz karar veremedim. Ama alacaksam da kesinlikle 3050 veya 3050ti almayı düşünmüyorum
link atarmısın hp lere karşı ön yargım var benim3060 lı HP Omen cihazım var dostum. Ben de kasa almak istiyorum. Eğer düşünürsen konuşabiliriz.
Bende react native developer'ım.M1 almayı düşünüyorum da 8gb ram xcode ve android studio da yeterli oluyor mu?Ben 2 hafta önce M1 air aldım Flutter için,performansı cidden mükemmel.
knk bilmiyorum ki bunu öğrensem alıcam bende lakin m2 ler çok ısınıyormuş m1 e göre daha performanslı amaBende react native developer'ım.M1 almayı düşünüyorum da 8gb ram xcode ve android studio da yeterli oluyor mu?
lAĞĞĞNNN DEMİN 25K DEĞİL MİYDİ BU NE ARA 30K OLDUÇıkabilirim dersen ya da indirimleri kovalarsan bu cihaz da iyidir. Jarrod's Tech'in incelemelerine göre piyasadaki en iyi batarya sürelerinden birine sahip:
MSI DELTA 15 A5EFK-002XTR R7-5800H 16GB DDR4 RX6700M GDDR6 10GB 1TB SSD 15.6 FHD 240Hz DOS Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MSI DELTA 15 A5EFK-002XTR R7-5800H 16GB DDR4 RX6700M GDDR6 10GB 1TB SSD 15.6 FHD 240Hz DOS yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Some Turkey problemslAĞĞĞNNN DEMİN 25K DEĞİL MİYDİ BU NE ARA 30K OLDU
Nick name'in hakkını veriyorsunAlıntıyı görüntüle
dolar endeksi burayı kırarsa dolar düşer.