Asusun nx switchleri var bir de rx switchleri var, Asus rx olanlara daha fazla tıklama ömrü biçiyor. Ürettiği en iyi switchler sanırım rx olanlar. Scope modelde bilek desteği var, bunun için tercih edilebilir. Bunun haricinde scope olan modeldeki switchler hakkında bilgim yok.Merhabalar ASUS ROG Strix Scope RX RED aldım 2300 TL'ye iptal edip bu klavyeyi almak mantıklı mı hangisi daha iyi switchleri vs bilek desteği önemli değil benim sadece hangisini almak daha mantıklı
vallahi kronik mi bilemiyorum ama bana 2 kere denk geldi bugün gönderdim şuan penta teknolojide servis de bakalım neler olacak.Bende aldimda kronik sorunlari varsa iade edeyim hocam
kullanıyordum bende bu model vardı çok çabuk kabardı derisi ondan kullanmıyorumBilek desteği gerçekten işe yarıyor birkaç gün kullan, sonrasında bilek desteğini bırakmayı dene. Aradaki farkı anlayacaksın, bilek desteği ergonomi açısından güzel işler çıkartıyor.
nx daha iyidir hocam yeni nesilBunu mu almak mantıklı yoksa RX olanını mı?
Hocam RX optik switch olanı en yenisi bu değil mi?kullanıyordum bende bu model vardı çok çabuk kabardı derisi ondan kullanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
nx daha iyidir hocam yeni nesil
Teşekkürler aldım hocam umarım sorun yaşamam bazı yorumlarda sıkıntılı demişlerAsus ROG Strix Scope Deluxe Oyuncu Klavye
Ürün kırmızı switch hocam Türkiyede mavi hiç görmedim. Bende şuan nx switch var ama kutusunda duruyor.Beyler ürünü teslim alan oldu mu? Veya mavi switch mi bilgisi olan var mi? Açıklama kısmında göremedim.
Benimki gelmiş kutuda falan red yazıyor daha incelemedim.Beyler ürünü teslim alan oldu mu? Veya mavi switch mi bilgisi olan var mi? Açıklama kısmında göremedim.
Nxler optikler miydi? Ne kadara almıştınız?Ürün kırmızı switch hocam Türkiyede mavi hiç görmedim. Bende şuan nx switch var ama kutusunda duruyor.
Yanlış bilmiyorsam rx switchler optik nx ler değil. Ürüne para vermedim garanti değişim ürünü. Fiyatları takip ediyordum nx ile mx arasında bir hafta önce max 200tl fark vardı şimdi fark 1.5k ya çıkmış kesinlikle değmez.Benimki gelmiş kutuda falan red yazıyor daha incelemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nxler optikler miydi? Ne kadara almıştınız?