Hocam beni 4-5 yıl götürsün diye.Dostum bu iki oyunu neredeyse tüm sistemler çalıştırıyor zaten.
4-5 yıl bu fiyata götürmez maalesef hocam işin kötü yanı bu fiyata AM4 sistem alırsan yarın öbür gün güncelleştiremezsin AM5 almak zorunda kalırsın. Belki forumdaki arkadaşlar arc b580 gibi bir kart ile bu fiyata bir sistem toplayabilir ancak hazır sistem bu fiyatlara bir de 4-5 yıl götürsün çok zor. @jombo @Jill Valentineİyi mıdır hocam bu ben bilgisayardan pek anlamam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vatan olmasad olur hocam.
Hocam beni 4-5 yıl götürsün diye.
Hocam Intel arc b580 hazır sistem var4-5 yıl bu fiyata götürmez maalesef hocam işin kötü yanı bu fiyata AM4 sistem alırsan yarın öbür gün güncelleştiremezsin AM5 almak zorunda kalırsın. Belki forumdaki arkadaşlar arc b580 gibi bir kart ile bu fiyata bir sistem toplayabilir ancak hazır sistem bu fiyatlara bir de 4-5 yıl götürsün çok zor. @jombo @Jill Valentine
İşte o işlemci AM4 dostum, yarın öbür gün yükseltirken AM5 işlemciler uymayacak. Ben anakartı komple işlemciyle beraber değiştireceğim dersen orası ayrı.Hocam Intel arc b580 hazır sistem var
Intel arc b580 + AMD ryzen 5 5600 var
İşte o işlemci AM4 dostum, yarın öbür gün yükseltirken AM5 işlemciler uymayacak. Ben anakartı komple işlemciyle beraber değiştireceğim dersen orası ayrı.
intel b580 çok daha iyi 4060'dan önemli olan işlemci cs2 ve valo oynayacaksın çünkü.Hocam bir şey sorcam Intel arc b580 mi rtx 4060 mi iki hazır sistemde bu ekran kartları var
Zamanı geldiğinde anakartla birlekte değiştiririz para artınca
intel b580 çok daha iyi 4060'dan önemli olan işlemci cs2 ve valo oynayacaksın çünkü.
driverleri oturdu fakat çeşitli oyunlarda problem çıkarabiliyor ve ana kartınızıda re-size bar desteği olması gerek.Mesaj otomatik birleştirildi:
Intel arc b580nin driverleri oturmamış diyorlar doğru mu?