23 yaşındayım hiç sevgilim olmadı

Boşver daha çıtır yaştasın elbet bulursun kendine göre birini. Bu zamanda ciddi öyle ilişki aşklı bir şey kuracaksın sonra iş evlenmeye gelecek falan senin ömür gider kapiş bak keyfine.
Bu devirde ciddi ilişki bir hataya düşmesin.

İnsan sosyal bir canlıdır ve yalnız olması normal bir durum değil. En azından sadece konuşmak için bile bir kız arkadaş edinebilirsin.

23 yaşındayım ve hiç kız arkadaşım olmadı. Konuyu hersene editleyeceğim.
1. Edit. 24 oldum. Durum aynı. (Geçen hafta 24e girmiştim unutmuşum pardon)

.
Yas 17 2 yildir ayni kizdan red yiyorum seneye bidaha deneyecegim belki tutar

23 yaşındayım ve hiç kız arkadaşım olmadı. Konuyu hersene editleyeceğim.
1. Edit. 24 oldum. Durum aynı. (Geçen hafta 24e girmiştim unutmuşum pardon)

.
Bunu böyle her sene editlemek sen üzmüyor mu?

Benimde olmadı valla alışıyorsun eyvallah hayat devam ediyor falan filan ama insan eksikliğini hissediyor be yani insan sevilmek istiyor yani günün sonunda başı okşansın istiyor, etrafına bakıyorsun herkes ne kadar güzel seviliyor kıskanıyorsun ister istemez ama maalesef bu devirde Badboy dediğimiz kişiler kazanıyor bir de zengin olanlar durum bu.

eksikliğini kesinlikle hissedersin. iş hayatın ya da okuyorsan üniversiteden bul birilerini takıl. insanları mı sevmiyorsun?

Ya Allah aşkına bu dünya nereye gidiyor bazen anlamıyorum bence hep bu telefon sosyal medya yüzünden bunlar oluyor adam 24 yaşına gelmiş hala sevgilisi olmamış aşağılamak için söylemiyorum ama kardeşim eğer herhangi bir engelin yoksa kendine çeki düzen ver dışarı çık özgüvenli falan ol böyle hayat olur mu

Ya Allah aşkına bu dünya nereye gidiyor bazen anlamıyorum bence hep bu telefon sosyal medya yüzünden bunlar oluyor adam 24 yaşına gelmiş hala sevgilisi olmamış aşağılamak için söylemiyorum ama kardeşim eğer herhangi bir engelin yoksa kendine çeki düzen ver dışarı çık özgüvenli falan ol böyle hayat olur mu

Olmayınca olmuyor be usta. Saldım ben artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,732
Üyeler
175,100
Son üye
Takus34
Geri