Tek tıklamayla TRY 159.37 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddiesEvde 2 cihaz varsa rahatlıkla yapabilirsin hesabın yeni olması lazım ama.
Yoksa da emulatör ile yapabilirsin.
Hocam 2 Dk bir emülatör indirin bilgisayarınız fişek gibi zaten 5 dk'lık iş.Hocam 1 kişi kaldı onuda bulamıyorum.
Tek tıklamayla TRY 159.37 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddies
Ödülünüz aktif hale getirilmeyi bekliyor.
Hocam 5. Seçenek dediğininiz , E900 PRO mu ?Selamlar, dostlar bugün sizlere ülkemizde Drop Plus adı altında satılan kulaklığı Aliexpress üzerinden nasıl her şey dahil 230 TL'ye alabileceğinizi göstereceğim.
EKSA oyun kulaklıÄı oyun 7.1 Surround ve 3D stereo USB/tip C/3.5mm kablolu oyun mikrofonlu kulaklıklar PC için/PS4/PS5/Xbox - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
1-Öncellikle Aliexpress'in 31 Mayıs 2021 tarihine kadar devam eden 'Ödül Kardeşliği'
kampanyasından yararlanacağız bu kampanya ile 10$ = 76.80 TL bir kupon elde edeceğiz.
Bu kod alması gayet basit ve kodun nasıl alınacağını @Mert Özkaya detaylı bir şekilde anlatmış.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/aliexpress-bedava-10-dolar-kupon-nasil-alinir.259880/
2-Kulaklığı alacağımız linke giriş yapıyoruz ve 5.seçeneği seçtikten sonra sepete ekliyoruz. Ardından sepete girince kod zaten
otomatik olarak seçiyor seçmez ise kendiniz el ile seçebilirsiniz.
Kod indirimi uygulandığında fiyatımız sepette kargo dahil 208 TL oluyor bunla birlikte kapıda 20-25 TL civarında bir vergi ödeyeceğiz ve 230 TL civarına denk gelecek.
Bu şekilde ülkemizde yaklaşık 350-400 TL fiyatlara satılan kulaklığımızı 230 TL'ye almış olduk.
Ürün %100 orjinaldir.
Sadece ülkemizde satılan versiyonunun üzerine Rampage tarafından logo basılıp satılıyor.
Konumun yararlı olduğunu düşünüyorsanız reaksiyon gösterebilirsiniz.
Okuduğunuz için teşekkür ederim seviyorum sizleri.
Pc yi daha tam toplamadım kiHocam 2 Dk bir emülatör indirin bilgisayarınız fişek gibi zaten 5 dk'lık iş.
Bir de şurayı düzelteyim, EKSA'dan alınıp logo basılmıyor. Aynı fabrikadan çıkıyor(muş). Sorduğum soruları bu şekilde yanıtlandırmışlardı.Sadece ülkemizde satılan versiyonunun üzerine Rampage tarafından logo basılıp satılıyor.
Evet E900 Pro olan.Hocam 5. Seçenek dediğininiz , E900 PRO mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pc yi daha tam toplamadım ki
Anladım sonuçta aynı mal.10 Doların alınamadığı durumlarda benim de rehberimde anlattığım gibi kupon kardeşliği yapılabilir, düzgün yapılırsa aşağı yukarı 60 TL getiriyor zaten. Elinize sağlık.
E900 Pro (Drop Plus) her şey dahil 230 TL!
Öncelikle aşağıdaki linkten 5. ürünü satın alacağız...www.technopat.net
E900 Pro (Drop Plus) İncelemesi
Merhaba. Bu yazımda sizlere vergi+kargo+kulaklık kuponlarla beraber toplam 10 günde 230 TL'ye aldığım E900 Pro'yu, nam-ı diğer Drop Plus'ı elimden geldiği kadar inceleyeceğim. Kulaklığın Drop Plus'tan logosu dışında hiçbir farkı yok, bunu belirtmeden geçemem. Kulaklık ile ilgili daha detaylı...www.technopat.netMesaj otomatik birleştirildi:
Bir de şurayı düzelteyim, EKSA'dan alınıp logo basılmıyor. Aynı fabrikadan çıkıyor(muş). Sorduğum soruları bu şekilde yanıtlandırmışlardı.
Hayırlı olsun.Bende bu şekilde aldım. 2 haftafa elimde oldu, güzel kulaklık alın.
Emülatöre engel koymuşlar, 4 farklı emülatör denemiştimHocam 2 Dk bir emülatör indirin bilgisayarınız fişek gibi zaten 5 dk'lık iş.