Öneri Drop plus vs e900pro

Çok kararsız kaldım, hangi kulaklığı seçmeliyim ? Aliexpress‘den ürün geç mi gelir ?

İkisi de Drop Plus ya la zaten :D

Kuponla biri diğerinin yarı fiyatına geliyor, aynı ürün ama garantisiz. Gerçi bildiğim kadarıyla sitesine kayıt ettirip 2 sene sınırlı garanti alabiliyordun EKSA'dan. Bence en mantıklısı EKSA E900 PRO. 2 hafta sürer, 15 TL vergi ödersin yaklaşık.
Çok kararsızım, bazı yerlerde drop plus daha iyi olduğu söyleniyor. Sadece tasarım aynı deniliyor, yorumlar da 24Tl vergi ödediklerini söylemişler. 24Tl den daha fazla vergi gelir mi ? Kuponum yok, maalasef.

@Yakup42 Fury X de Drop Plus da fason üretim, bunlar da farklı markada aynı ürünler. O neyse bu da odur. Kupon dediğim kupon kardeşliği olayı, 75 TL kupon yapabilirsin kolayca. Mobil uygulamasında var.

@Yakup42 Fury X de Drop Plus da fason üretim, bunlar da farklı markada aynı ürünler. O neyse bu da odur. Kupon dediğim kupon kardeşliği olayı, 75 TL kupon yapabilirsin kolayca. Mobil uygulamasında var.
Bu Drop Plus olan model değil sanırsam. Drop Plus'ın yanında biraz küçük duruyor. Yorumlara baktım, pedleri de Drop Plus'a göre farklı duruyor.

@epica59 Açı kaynaklı olabilir, yoksa aynılar.

1.png

Geri