Bu rehberi uyguladınız mı?Her şeyi yaptım ama şuan görüntü gelmiyor kırmızı bir ışık yanıyor monitör de HDD bağlantısında bir sıkıntı mı opmuştur veya başka bir şey ?
Alıntıyı görüntüle
Bilen yok mu ?
Post automatically merged:
@FightForHonor @baltazar
@keremcnsz24
@cfranko @Emirhandkee
forum.donanimarsivi.com
Bakıyorum bu arada ben görüntüyü hdmı ile almıyorum söyliyim dedim eski monitörBu rehberi uyguladınız mı?
Rehber - No İnput Hatasının Çözüm Yolları
No video input hatası, masaüstü bilgisayar kullanıcılarının sık sık karşılaştıkları hatalardan birisi olarak biliniyor. Her hatanın olduğu gibi bu hatanın da çeşitli nedenleri ve çözüm yolları bulunuyor. Çözüm yolları şunlardır; 1- Görüntü kablosunu kontrol ediniz. Görüntü kablosu yani VGA...forum.donanimarsivi.com
Dönüştürücü kullanıyor musun?Bakıyorum bu arada ben görüntüyü hdmı ile almıyorum söyliyim dedim eski monitör
Olmadı gene dönüştürücü derken sadece monitöre elektirik versin diye bir şey var ama başka o görüntüyle alakası yokDönüştürücü kullanıyor musun?
Ekran kartının çıkışına bağladın demi anakarta değil.Olmadı gene dönüştürücü derken sadece monitöre elektirik versin diye bir şey var ama başka o görüntüyle alakası yok