Muhammed100192
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 489
ARKADAŞLAR ŞUAN STEAM DE 23 TL BAKİYEM VAR HANGİ OYUNU ALIYİM GÜZEL OLARAK (WİTCHER 3 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM , ETS2 VE ARABA OYUNLARI ÖNERMEYİN )
Left 4 dead 2 al dokunmaz bile 1.70krs
Human fall flat alabilirsin
OYNAMADIM HİÇ ARKADAŞ ALMIŞTI GRAFİKLER VE HİKAYE ÇOK İYİ DİYODU HİKAYELİ OYUNLARI SEVMEM AMA YİNE DE OYNUYASIM GELDİwitcher dan daha iyisi olabileceğini sanmıyorum bence (oynamadıysan undertale hariç mutlaka al ve oyna ) almalısın
GELMİŞ GEÇMİİŞ EN İYİ OYUN !! Bak Bende hikayeli oyunlardan nefret ederdim ama bu oyun o kadar güzel ki anlatamam muhakkak oynaman lazım çok şey kaçırırsın istersen dost kayaoğlu'nun inceleme videosu var bakabilirsin iyi oyunlarOYNAMADIM HİÇ ARKADAŞ ALMIŞTI GRAFİKLER VE HİKAYE ÇOK İYİ DİYODU HİKAYELİ OYUNLARI SEVMEM AMA YİNE DE OYNUYASIM GELDİ
Ata al şaka şaka ya witcher ya daARKADAŞLAR ŞUAN STEAM DE 23 TL BAKİYEM VAR HANGİ OYUNU ALIYİM GÜZEL OLARAK (WİTCHER 3 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM , ETS2 VE ARABA OYUNLARI ÖNERMEYİN )
KOMİKSİN SEN HELAL
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
TAMAM SAĞOL ALICAM
Caps Lock kapatırsan seviniriz.
pay day 2 var diğerlerine bakayımAta al şaka şaka ya witcher ya da
Dyning light bakabilirsin
Payday 2
31 TL'den 1.55tlye düşmüş Sonic oyunu
Hearts Of iron 4 alabilirisn
caps lock neden yasak ve saygısız bir şey demedim .) o dalga geçtiCaps Lock kapatırsan seviniriz.
Üyelere karşı da daha nazik olalım.
İyi forumlar.
Göz zevkimizi bozuyor.caps lock neden yasak
beni sarmadı bana göre çöp skyrim 1000 basarGELMİŞ GEÇMİİŞ EN İYİ OYUN !! Bak Bende hikayeli oyunlardan nefret ederdim ama bu oyun o kadar güzel ki anlatamam muhakkak oynaman lazım çok şey kaçırırsın istersen dost kayaoğlu'nun inceleme videosu var bakabilirsin iyi oyunlar
Wiçır 3'e kötü diyeni...(!)beni sarmadı bana göre çöp skyrim 1000 basar