24.000 TL LAPTOP ÖNERİSİ

emos

80+
Reaksiyon skoru
17
Bütçe
24000
Merhaba ağırlıklı olarak oyun oynuyorum. Bu fiyat bandında çok fazla laptop var. Bir çok satıcı TDP değerlerini belirtmiyor.Bu fiyat bandında alınabilecek en performanslı laptopu önerebilir misiniz ?

Abra A7 en temizi.

• Beğen
Reaksiyonlar: emos
Bu iş görecektir.

3050ti pc ye 24 vermek çok manasız attığı 17.3 ekrandı ona istinaden msı attım yoksa bende biliyorum kötü cihaz

• Beğen
kardesim bu 3050 ve ti modeli zaten başlangıç ekran kartı ve bunları kullanan laptoplar da o yüzden ısınması falan gayet doğal iyi bişey için iyi para vermelisin bazı özelliklerden fedakarlık etmelisin malesef ekonomi

• Beğen
ya asus fanboyu değilim ama 83 yapraklı fan var manyak gibi soğutabiliyor 3 tane hava çıkışı var 7k rpm dönebiliyor asusun kendi anakartları zaten kaliteli ki birde anakartlarını google dan bakarsanız farkı görürsünüz ben pek beğenmiyorum acer casper gibi markaların soğutmasını ve anakartını tabi bu benim görüşüm

ya asus fanboyu değilim ama 83 yapraklı fan var manyak gibi soğutabiliyor 3 tane hava çıkışı var 7k rpm dönebiliyor asusun kendi anakartları zaten kaliteli ki birde anakartlarını google dan bakarsanız farkı görürsünüz ben pek beğenmiyorum acer casper gibi markaların soğutmasını ve anakartını tabi bu benim görüşüm
Sırf anakartı diğerlerinden farklı diye. Donanımı daha düşük Asus mu alalım?
Ayrıca asusun soğutması iyi değil. Bu bütçede bir cihazda.

Sırf anakartı diğerlerinden farklı diye. Donanımı daha düşük Asus mu alalım?
Ayrıca asusun soğutması iyi değil. Bu bütçede bir cihazda.
ben kullanıyorum boştayken 50 derecelerde çalışıyo 3050ti i5 11400h var donanım düşük değil ayrıca çoğu markada yok bile 2 tane m.2 ssd slotu var 128gb ram destekliyor ancak tabii ki - yönleride var merak eden olursa - + herşeyini sayarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,275
Üyeler
183,087
Son üye
Yuemtay
Geri