24.000 TL LAPTOP ÖNERİSİ

ben kullanıyorum boştayken 50 derecelerde çalışıyo 3050ti i5 11400h var donanım düşük değil ayrıca çoğu markada yok bile 2 tane m.2 ssd slotu var 128gb ram destekliyor ancak tabii ki - yönleride var merak eden olursa - + herşeyini sayarım
Acer de boşta 50 derecelerde çalışıyor?
Ben senin modelinin aynısını kullandım, aceri de kullandım. Biliyorum da konuşuyorum.
Önemli olan oyunlarda, renderlarda ne kadar ısındığı. Asusun bariz daha fazla ısındığını biliyorum.
O donanımda bir laptop isterse 256 GB ram desteklesin neye yarar. Yani överken biraz düşünsen keşke.😀

Acer de boşta 50 derecelerde çalışıyor?
Ben senin modelinin aynısını kullandım, aceri de kullandım. Biliyorum da konuşuyorum.
Önemli olan oyunlarda, renderlarda ne kadar ısındığı. Asusun bariz daha fazla ısındığını biliyorum.
O donanımda bir laptop isterse 256 GB ram desteklesin neye yarar. Yani överken biraz düşünsen keşke.😀
ben dedim zaten - yönleride var diye ilerleyen zaman da işlemci ekran kartını yükseletmezsin o yüzden önceliğin olmalı ama ram yükseltmesi yapabiliyorsunuz ilerde yavaşlarsa yükseltmeye açık olur acer da güzel soğutuyor kötü demedim sadece bu fiyata çoğu laptop aynı gibi bişey

ben dedim zaten - yönleride var diye ilerleyen zaman da işlemci ekran kartını yükseletmezsin o yüzden önceliğin olmalı ama ram yükseltmesi yapabiliyorsunuz ilerde yavaşlarsa yükseltmeye açık olur acer da güzel soğutuyor kötü demedim sadece bu fiyata çoğu laptop aynı gibi bişey
Giriş seviye laptoplar hemen hemen aynı sıcaklıklarda çalışıyor evet.

Ama o model kronik sorunlu onu demeye çalışıyorum.
Ne kadar yükseltirsen yükselt gün geçtikçe, güncel oyunları kaldıramayacağı için bir faydası olmaz.

Bu gözümden kaçmış benim attığında çok daha iyi bir model
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3050ti pc ye 24 vermek çok manasız attığı 17.3 ekrandı ona istinaden msı attım yoksa bende biliyorum kötü cihaz
Piyasa bu ama arkadaşın attığı 3050li 6gb vramli cihaz çok dahs iyi olacaktır

• Beğen
Reaksiyonlar: emos
Bu gözümden kaçmış benim attığında çok daha iyi bir model
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Piyasa bu ama arkadaşın attığı 3050li 6gb vramli cihaz çok dahs iyi olacaktır
Bakarken bende gördüm bu cihazı ama yine bir sorayım belki daha iyi bir öneri gelir diye muhtemelen bunu alacağım sizce bir problem yaşar mıyım cihazda

• Beğen
Reaksiyonlar: emos
Geri