Arkadaşlar 24 inç 144hz monitör arıyorum. Ghosting sorunu olmaması ya da az olması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Samsung monitörlerde kronik ghosting sorunu varmış. Samsung önermeyin.
Msı'ın da aynı fiyatta monitörü vardı. O olur mu? Bekleyin link atıyorum.Asus VP249QGR Monitör
Asus VP249QGR Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
ghosting sorunu yoktu.
İnceleme - ASUS VP249QGR Monitör İnceleme !!!
GİRİŞ Merhabalar bugün Asus VP249QGR monitörün incelemesini yapacağım. FİYAT Ben 1500TL'ye Trendyol'dan aldım. Trendyol'un her ay yaptığı indirimlerde 1450TL'ye kadar düşüyor. Ayrıca Hepsiburada'nın yaptığı bir indirimle 1350TL'ye kadar düşmüştü. KUTU Kutusu hakkında diyecek pek bir şey...forum.donanimarsivi.com
Ölü piksel sorunu yaygın bir mdoel.Fırsat: MSI 23.8" OPTIX G241 Gaming Monitör, FHD, IPS, 144HZ, 1MS, HDMI+DP https://www.amazon.com.tr/dp/B083P6GTWD/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_dl_E1G2FJ8QV84R1M48D56H
Hocam yarın hem pc hemde monitör alacağım, monitör olarak asus vp249qgr modeline bakıyorum, yorumlarında ölü pixellerden bahsetmiş çoğu kişi, bir kesimde memnun kalmış. Sizce ne tercih etmeliyim. Bütçem 2500 civarı.Asus VG249Q düşünebilirsin.
Ben kullanıyorum uzun süredir, oldukça memnunum.
Gaming gecesini bekle veya bütçeni arttır, o fiyata kaliteli bir 144hz zor.Hocam yarın hem pc hemde monitör alacağım, monitör olarak asus vp249qgr modeline bakıyorum, yorumlarında ölü pixellerden bahsetmiş çoğu kişi, bir kesimde memnun kalmış. Sizce ne tercih etmeliyim. Bütçem 2500 civarı.