Neler Yeni

(24/20) Forum Valorant Müsabakası #2

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bütçe
20
İstekler geldiği için bugün bir daha yapalım. Katılımcı sayısına göre müsabaka mı küçük turnuva mı diye kendi şekillenir.

Aşağıdaki DC sunucuna katılmanız zorunludur.
Neden zorunlu?
Size daha rahat ulaşabilmek için DC sunucuna katılmayanlar formu doldursa bile iletişime geçilmez. Çünkü abi yoruldum ya.

Duruma göre etkinlik ya yukarıda linki verilen sunucuda ya da DA Forum DC sunucusunda yapılır.

Katılımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

@Deadlifter @Oguzhansah

Maykıl

80+ Silver
İstekler geldiği için bugün bir daha yapalım. Katılımcı sayısına göre müsabaka mı küçük turnuva mı diye kendi şekillenir.

Neden zorunlu?
Size daha rahat ulaşabilmek için DC sunucuna katılmayanlar formu doldursa bile iletişime geçilmez. Çünkü abi yoruldum ya.

Duruma göre etkinlik ya yukarıda linki verilen sunucuda ya da DA Forum DC sunucusunda yapılır.

@Deadlifter @Oguzhansah
Degerlenir buralar

Maykıl

80+ Silver
@e.ozden hocam yine katılmak ister miydiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen mod olabilirim falan diyordun ya. Dediğim gibi oldu. Abiler yaptı o işi. Eğer bu konuda dargınlığın varsa diye söyledim.
Ha yok ben yardim etmek icin soyledim ama bu saate uyanik kimse yoktur şansa ogun tam butceme uygun 2. El sistem buldum almayi planluyorum 3,4 diye devam ederse gelirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Agalar 10 kişi yeter. 8 kişi kaldı. Hade da!

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Valo nickime bakmak için üşeniyorum.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,567
İsim
Dontaçhi kâfi.
Böyle bir şey yapıyorsanız küçük turnuva şeklinde yapmak daha mantıklı olur. Custom 5v5 tek maç (müsabaka) atmak ne kazandıracak ki bize? Turnuvada en azından rekabet ciddiyet olur..

Zamanından beri bu tarz konular açıldığında diyoruz şu forumda DA Valorant Turnuvası olsun herkes forum üyelerinden takım çıkartsın yöneticiler destek sağlasın ufakta olsa ödüllü bir turnuva yapalım ama maalesef olmadı hiç.. bu gidişle de olacağını düşünmüyorum.

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Lolde ki gibi forum dışı adam gelmesin

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Böyle bir şey yapıyorsanız küçük turnuva şeklinde yapmak daha mantıklı olur. Custom 5v5 tek maç (müsabaka) atmak ne kazandıracak ki bize? Turnuvada en azından rekabet ciddiyet olur..

Zamanından beri bu tarz konular açıldığında diyoruz şu forumda DA Valorant Turnuvası olsun herkes forum üyelerinden takım çıkartsın yöneticiler destek sağlasın ufakta olsa ödüllü bir turnuva yapalım ama maalesef olmadı hiç.. bu gidişle de olacağını düşünmüyorum.
Yeterli Kişi Yok Gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar

Neden zorunlu?

@Deadlifter @Oguzhansah
Valorant nickini bilmiyorum 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,418
Üyeler
167,839
Son üye
FrostByte
Top Bottom