24 bin tl bütcem var s23 fe modelini beğendim almak istiyorum kullanan varmı?

Reaksiyon skoru
1
Merhaba samsung galaxy A32 cihazı kullaniyorum 24 bin tl gibi bütcem var daha fazlası yok s23 fe almayı düşünüyorum uzun zamandır kullanan varmı deneyimini öğrenmek istiyorum.

Bu sıralar pil şikayetleri görüyorum forumda. Exynos olması kaynaklı pek başarılı pili yok. Pil beklentisi üst düzey değilse, gün içerisinde 1 kere daha şarja takarım veya az kullanıyorum zaten diyorsan alınabilir. Hatta pil önemli değil diyorsan, premium cihaz arıyorsan S22'de olabilir. S23 Fe'nin kalın çerçevelerine göre çok daha zarif duruyor.

Mi13T daha mantıklı, veya alacaksan s21fe 5G bile daha mantıklı. Exynos cihazlara bulaşmayın. FE serisinde nerdeyse hiç gelişme yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sıralar pil şikayetleri görüyorum forumda. Exynos olması kaynaklı pek başarılı pili yok. Pil beklentisi üst düzey değilse, gün içerisinde 1 kere daha şarja takarım veya az kullanıyorum zaten diyorsan alınabilir. Hatta pil önemli değil diyorsan, premium cihaz arıyorsan S22'de olabilir. S23 Fe'nin kalın çerçevelerine göre çok daha zarif duruyor.
S22 de sanırsam Samsung üretimi qualcom var . Exynos gibi kötü mü bilmiyom. Ama düz exynos iyidir o kesin

Mi13T daha mantıklı, veya alacaksan s21fe 5G bile daha mantıklı. Exynos cihazlara bulaşmayın. FE serisinde nerdeyse hiç gelişme yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S22 de sanırsam Samsung üretimi qualcom var . Exynos gibi kötü mü bilmiyom. Ama düz exynos iyidir o kesin
Evet Samsung üretimi. S21 Fe'de de Samsung üretimi Exynos ve Qualcomm var.

Evet Samsung üretimi. S21 Fe'de de Samsung üretimi Exynos ve Qualcomm var.
Samsung'un ürettiği QC hakkında bilgim yok kullanmadım bir şey diyemem . Ama S6 kullandım ve şuan S10+ kullanıyom. Yani yıllar sonra belki düzelmiştir dedim aldım. Yok hocam hiç bulaşılmaz. Samung sırf ucuza gelsin diye bu yolu seçiyor. Amerika ve kendi ülkelerinde mis gibi QC kullanıyorlar .

Bütçenize uygun S22 öneririm ben kendim kullanıyorum aktif olarak çok memnunum şarj sorunu yaşama ihtimaliniz var ama ne kadar kullandığınız ile alakalı telefonu benim kendi kullanımımda 1.5gün gidiyor. Ama bütçeyi biraz daha yükseltebilirseniz S23 daha da güzel bir telefon şarj sorunu yok.

Bütçenize uygun S22 öneririm ben kendim kullanıyorum aktif olarak çok memnunum şarj sorunu yaşama ihtimaliniz var ama ne kadar kullandığınız ile alakalı telefonu benim kendi kullanımımda 1.5gün gidiyor. Ama bütçeyi biraz daha yükseltebilirseniz S23 daha da güzel bir telefon şarj sorunu yok.
Bütçe varsa en mantıklısı ,sorunsuz bir cihaz.

Hakılısınız hocam ama snapdragon 8 gen 1 exynos 2200 testlerde nerdeyse aynı sonuçları veriyor s23 fe tasarım ve üretim olarak daha yeni bir cihaz olduğu için kafamı karıştırıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,452
Üyeler
183,432
Son üye
AntepLee00
Geri