Ricardo Andrade Quaresma
80+ Silver
Var ama küçük ve eski oluyor,1 milyon civarına varDoğu tarafında da 1 milyona ev yok.
Alırsın bir o kadar da harcaman gerekir.
Var ama küçük ve eski oluyor,1 milyon civarına varDoğu tarafında da 1 milyona ev yok.
Alırsın bir o kadar da harcaman gerekir.
Tamam işte içine en kötü 250K harcaman gerekecek tavan,taban,duvar,mutfak dolapları,tezgah komple restorasyon yaptırmadan oturamazsın o evlerde.Var ama küçük ve eski oluyor,1 milyon civarına var
Reis Konteyner Ev Alabilirsin Ama Tarlan Var Mı Babanın Yada Dedenin Tarlası Varsa İzin İste Sonra Evi Oraya Koymerhaba dostlar
700 bin tl param var 2 aydır tl mevduat faizinde bunu nasıl değerlendiricem bilemiyorum. btc gibi riske girmekte istemiyorum.
bu parayı peşinat olarak sayıp taksitle ev nereden ve nasıl alabilirim? fikri olan var mı?
edit: istanbul bahçelievler civarı ev almak istiyorum
Orası öyle, yanlızca o bölgede ucuz olduğu için söyledim,en ucuz orada alınabilir yine,para çoksa zaten Antalya Ankara İstanbul felan almak mantıklı ama bütçe düşükse küçük şehirlerde alınabilirTamam işte içine en kötü 250K harcaman gerekecek tavan,taban,duvar,mutfak dolapları,tezgah komple restorasyon yaptırmadan oturamazsın o evlerde.