Neler Yeni

700 Bin tl param var ev almak istiyorum

eneskaya6

80+ Silver
Arsa alabilirsin. gerekli araştırmalarını piyasaya analizini yapıp bildiğin yerlerden alacağın arsa risksiz ve diğer seceneklere kıyasla genelde daha fazla kazandırır. arsa aldım hadi artsın değil olay 3-5 sene gecince üstüne nasıl koyduğunu anlayabilirsin. o sırada sen yine birikim yapıp 2. bi arsa daha alabilirsin. Tam daire ihtiyacın olacağı zamana kadar arsa alarak daire için oluşan acığını mın seviyeye indirebilirsin

MufasaBoss

80+ Bronze
merhaba dostlar
700 bin tl param var 2 aydır tl mevduat faizinde bunu nasıl değerlendiricem bilemiyorum. btc gibi riske girmekte istemiyorum.
bu parayı peşinat olarak sayıp taksitle ev nereden ve nasıl alabilirim? fikri olan var mı?
edit: istanbul bahçelievler civarı ev almak istiyorum
Reis Konteyner Ev Alabilirsin Ama Tarlan Var Mı Babanın Yada Dedenin Tarlası Varsa İzin İste Sonra Evi Oraya Koy

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
898
İsim
okr
Tamam işte içine en kötü 250K harcaman gerekecek tavan,taban,duvar,mutfak dolapları,tezgah komple restorasyon yaptırmadan oturamazsın o evlerde.
Orası öyle, yanlızca o bölgede ucuz olduğu için söyledim,en ucuz orada alınabilir yine,para çoksa zaten Antalya Ankara İstanbul felan almak mantıklı ama bütçe düşükse küçük şehirlerde alınabilir

Top Bottom