Neler Yeni

Yardım 24 ve 27 inç monitör

Alperenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alperen Karayel
Instagram
bmw_m_loverss
Steam
Zhytir
Ben iki monitör arasında kaldım ve tek farkları boyutları biri 24.5 diğeri 27 inç boyutunda.
27 inç pikseller çok büyük olur gibi konulara girmeye gerek yok benim o konuda sıkıntım yok fakat monitör çok büyük gelir mi diye düşünüyorum oyun oynarken.
Genel olarak FPS oyunları oynuyorum ve bilgisayarı kullanırken monitöre yaklaşık 45-65 cm gibi bir mesafeden bakıyorum.
Bu mesafe dikkate alındığında 27 inç iyi olacak mıdır yoksa 24 inç monitörde daha rahat eder miyim ?

Monitör modelleri
Asus TUF Gaming VG279QM

Asus TUF Gaming VG259QM

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
haro
Bu tamamen kişisel bir şey 27 inç monitör kullanıp daha çok keyif aldım ama 24.5 inç monitör hiç kullanmadım. 23.6 inç kullanmıştım.

23.6 inç monitörle 27 inç arasında bariz fark var. Büyük monitör olması sebebiyle hikayeli oyunları adeta yaşıyorsun. Daha zevkli oluyor. 24.5 inç'i bilmiyorum hiç kullanmadım ama yeterli bir çözünürlük diyorlar. Ama bu 2 monitör arasında seçim yapacak olsaydım 27 inç alırdım. FPS oyunları için ise 24.5 inç en iyi çözünürlük. Sadece FPS agırlı oynayacaksan 24.5 inç al.

Tyİlker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
İlker Koca
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri, İç Donanımlar ve Konsollar
Ağırlıklı olarak rekabetçi oyunlar oynuyorsan, ki anladığım kadarıyla oynuyorsun çünkü 280hz monitör seçimi yapmışsın. Bu durumda 24 inç almanı tavsiye ederim. Onun haricinde ise 27' sakin hikaye tarzı oyunlarda güzel deneyim yaşatacağını düşünüyorum.

Alperenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alperen Karayel
Instagram
bmw_m_loverss
Steam
Zhytir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
FPS dışında oyunlar da oynuyorum fakat FPS ağırlıklı oluyor
genelde CS:GO Valorant gibi
280 Hz tercih etmemdeki en büyük etmen de oydu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

CS:GO vs Valorant dışında en çok
Dirt 4
Portal 2
Gmod
Life is Strange
Left 4 Dead 2
Bu oyunları oynuyorum genel kullanım amaçlı 27 daha yakın geliyor fakat FPS oynarken zorluk çeker miyim diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,403
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom