Alperenn
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- Alperen Karayel
- bmw_m_loverss
- Steam
- Zhytir
Ben iki monitör arasında kaldım ve tek farkları boyutları biri 24.5 diğeri 27 inç boyutunda.
27 inç pikseller çok büyük olur gibi konulara girmeye gerek yok benim o konuda sıkıntım yok fakat monitör çok büyük gelir mi diye düşünüyorum oyun oynarken.
Genel olarak FPS oyunları oynuyorum ve bilgisayarı kullanırken monitöre yaklaşık 45-65 cm gibi bir mesafeden bakıyorum.
Bu mesafe dikkate alındığında 27 inç iyi olacak mıdır yoksa 24 inç monitörde daha rahat eder miyim ?
Monitör modelleri
Asus TUF Gaming VG279QM
Asus TUF Gaming VG259QM
27 inç pikseller çok büyük olur gibi konulara girmeye gerek yok benim o konuda sıkıntım yok fakat monitör çok büyük gelir mi diye düşünüyorum oyun oynarken.
Genel olarak FPS oyunları oynuyorum ve bilgisayarı kullanırken monitöre yaklaşık 45-65 cm gibi bir mesafeden bakıyorum.
Bu mesafe dikkate alındığında 27 inç iyi olacak mıdır yoksa 24 inç monitörde daha rahat eder miyim ?
Monitör modelleri
Asus TUF Gaming VG279QM
Asus VG279QM Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Asus VG279QM Monitör en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Asus VG279QM Monitör incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
www.gittigidiyor.com
Asus TUF Gaming VG259QM
Asus Monitör Fiyatları & Modelleri - GittiGidiyor
Asus Bilgisayar monitör fiyatları ve monitör modelleri GittiGidiyor'da! En uygun PC monitör seçeneklerine hemen sahip olmak için tıklayın!
www.gittigidiyor.com