Neler Yeni

240 HZ Monitör Önerisi Bütçe 8.000 TL

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
956
İsim
Oğuzhan
Selamlar, aşağıdaki monitörlerden hangisini almalıyım, her türlü oyunu oynayacağım bilgisayarda.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
956
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 8 bin bütçe demişim 2 katını atmışınız gözünüzü seveym :D

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Hakan
Pardon bütçe yazısını görmemiştim. 27 inch yerine 24 olan modellere bakmanız gerekiyor o zaman sanırım çünkü boyut ve çözünürlük fiyatı zıplatıyor maalesef, o bütçelerde bir araştırmam olmadığı için tavsiyede bulunamıcam ama rtings sitesinde karşılaştırmalı değerlendirmelere bakmanızı öneririm

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Jiyu
Ben de monitör arıyorum , ekran kartım 7700xt. Sizce 1080p monitör almalı mıyım ?
Satıcı amazon için seçeneğim kısıtlı , bu alınır mı sizce ? 1080p almışken 240-280 istiyordum ama pek yok :(
( İlk defa 1 aydır monitör kullanıyorum ,2k asus vg27aq3a ve 2k msı g272qpf e2 kullandım )
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar, aşağıdaki monitörlerden hangisini almalıyım, her türlü oyunu oynayacağım bilgisayarda.

aleykumselam , itopya vb. yerlerden aldığınızda iade durumunda ne yapıyorsunuz ? kolay iade oluyor mu beğenmedim diyerek ?
sırf bu sebepten ötürü satıcı amazon arıyorum ama seçeneklerim kısıtlı
Mesaj otomatik birleştirildi:

aleykumselam , itopya vb. yerlerden aldığınızda iade durumunda ne yapıyorsunuz ? kolay iade oluyor mu beğenmedim diyerek ?
sırf bu sebepten ötürü satıcı amazon arıyorum ama seçeneklerim kısıtlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Back

Lenovonun monitörleri iyidir aoc iyidir ama 3500 4000 tl arası 200 hz James Donkey alabikirsin daha mantıklı olur hissetmessin

Top Bottom