Neler Yeni

Yardım 240 Hz monitör önerisi

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Arkadaşlar aklımda 2 model var biri zowie xl2546k ve ViewSonic XG2431 sizce hangisini almalıyım özellikle cs go oynuyorum diğer türlü bf1-5 rust gibi oyunlar önerileriniz bekliyorum.

F3NRIR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anıl asan
Monster aryond a27 v1.1 i çok uzun zamandır kullanıyorum indirimde çok ucuza almıştım gayet kaliteli bir monitör hiç bir problem yaşamadım tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Umut Akyol
arkadaşın çok bilgisi yok herhalde kullandığı monitörü onermış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monster aryond a27 v1.1 i çok uzun zamandır kullanıyorum indirimde çok ucuza almıştım gayet kaliteli bir monitör hiç bir problem yaşamadım tavsiye ederim
arkadaşın duşunduğu fıyata monster ve va panel almak gereksiz olur bence

Arkadaşlar aklımda 2 model var biri zowie xl2546k ve ViewSonic XG2431 sizce hangisini almalıyım özellikle cs go oynuyorum diğer türlü bf1-5 rust gibi oyunlar önerileriniz bekliyorum.

Kötü denmesinin 1. Nedeni IPS panellere göre farklı görüş açılarından bakıldığında renklerin bozulmasıdır. Kaliteli bir TN panelin en büyük artısı IPS panele göre hızlı tepki vermesidir. TN panel de görüş açısını iyi ayarlamak gerekiyor. Renkler de bozulmalar olunca can sıkıcı bi hâl alıyor. TN paneller hızlı tepki verdiği için çoğunlukla FPS oyuncuları tarafından tercih edilir.
IPS paneller ise daha geniş görüş açısı sunarlar. TN panele göre pahalıdır. Zengin renk kalitesi ile oyun oynamak çoğu oyuncu için daha keyifli olacaktır.

Son düzenleme:

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşın çok bilgisi yok herhalde kullandığı monitörü onermış

arkadaşın duşunduğu fıyata monster ve va panel almak gereksiz olur bence

Kötü denmesinin 1. Nedeni IPS panellere göre farklı görüş açılarından bakıldığında renklerin bozulmasıdır. Kaliteli bir TN panelin en büyük artısı IPS panele göre hızlı tepki vermesidir. TN panel de görüş açısını iyi ayarlamak gerekiyor. Renkler de bozulmalar olunca can sıkıcı bi hâl alıyor. TN paneller hızlı tepki verdiği için çoğunlukla FPS oyuncuları tarafından tercih edilir.
IPS paneller ise daha geniş görüş açısı sunarlar. TN panele göre pahalıdır. Zengin renk kalitesi ile oyun oynamak çoğu oyuncu için daha keyifli olacaktır.
Benim için önemli olan ani tepki vermesi başka öneriniz var mı?

27.inç ben kullanmayı tercih etmiyorum en az 23.8 en fazla 24.5 bunlar dışında ben tercih etmiyorum.

2 seçim arasında zowie xl2546k almanı öneririm
Benimde aklımda o var ama alienware diye marka varmış onlar nasıl.

ValarMorghulish

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
MCA

ConquerorXIV

80+ Gold
bütçen nedir ?

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
bütçen nedir ?
13 bin.