240 hz Tn panel kullanılır mı

consider

80+
Reaksiyon skoru
4
Elimde HP OMEN 24.5” TN Panel 240Hz monitör var. Bu monitör yerine masraf yapıp ips panel monitör almalı mıyım veya masraf yapmaya gerek yok mudur.

Elimde HP OMEN 24.5” TN Panel 240Hz monitör var. Bu monitör yerine masraf yapıp ips panel monitör almalı mıyım veya masraf yapmaya gerek yok mudur.
Bazı tn paneller özel misal zowie nin monitörü asamların fast tn paneli bam başka tn gibi değil

Arkadaştan alıcam idare eder mı yoksa yeni bir monitör mu almalıyım arada kaldım.
Derdinizi bile anlatamıyorsunuz elimde monitör var diyorsun sonra değiştireyim mi mastafa gerek var mı diyorsun acayipsiniz senin elinde 240hz tn panel bir ürün var mı yok mu?

İki panel arasında, özellikle yan yana getirdiğinde bariz farkı görürsün, IPS daha mantıklı olacaktır. Ancak ekstra masraf yapmaya gerek yok diyorsan ve uzun zamandır TN kullanıyorsan bu panele alışmışsındır.TN ile devam etmek de bir seçenek. Aslında, sorunun cevabı yine sende :)

yani ben fps oyunu ağırlıklı oynadığım için tn tercih ediyorum hikaye ağırlıklı oynuyorsan ips ya da oled daha iyi olacaktır elbette

yani ben fps oyunu ağırlıklı oynadığım için tn tercih ediyorum hikaye ağırlıklı oynuyorsan ips ya da oled daha iyi olacaktır elbette
Bu düşünce artık değişmeli, Fast İps 1 ms GTG monitörler çok daha iyi ve deneyim olarakda daha iyi, Eskide kaldı o TN muhabbetleri.

Bu düşünce artık değişmeli, Fast İps 1 ms GTG monitörler çok daha iyi ve deneyim olarakda daha iyi, Eskide kaldı o TN muhabbetleri.
yani açıkçası yıllardır benq kullanıyorum o yüzden de değiştirmek istemiyorum sanırım alışkanlık meselesi biraz da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,755
Üyeler
185,947
Son üye
ardakeenJ
Geri