Neler Yeni

240 Hz Üstü FPS için 2. Monitör Tavsiyesi

Oxidize

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Hüseyin Garip

Dell G2723H 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü​

Mesaj otomatik birleştirildi:

BenQ Mobiuz EX270M 27" 1 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü​

İstekleriniz doğrultusunda 2 güzel monitör ben şahsen ben olsam dell alırdım ama karar sizin
Tavsiye için teşekkür ederim. İki monitörü de inceliyorum hemen.

27de FPS oynuyorum küçük ekranda oynadığım gibi oynayamiyom ama çok da rezil filan denemez azcik daha zor
Emin olamadım biraz araştırma yapıp ona göre tercih ettiğim ürünü satın almak istiyorum. Teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert ali
Herkes 24 de iyi oynuyor bende 27 de iyi oynuyorum değişik aslında neye alıştıysan o 24 oynayanlar çok kendine çeker monitörü 27 de ben çekmiyorum piksellerde belki o yüzden sayılmıyor aslında kısaca kim neye alıştıysa o daha iyi bu bu daha iyidir demek doğru olmaz kimse e sporcu değil zaten çok ufak şeylere de takılmamak lazım bazen

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Selim
Bütçeden ziyade o kadar yüksek Hz için ödenen ücretin hakkını verdiğini düşünmüyorum. Kaldı ki yaş olarak da buna pek müsait değilim. O yüzden 240-360 Hz aralığında bir ürün arıyorum. Tavsiye için teşekkür ederim.

Tam sipariş aşamasındayken bi kez daha düşünmeme sebep oldu bu bilgi :)

IPS panel olsa hiç alternatif aramam ama TN panel var ki bunu pek tercih etmiyorum açıkçası. İlk 144 hz monitörler çıktığında BenQ markasını uzun bir süre deneyimleme fırsatım oldu ama yanında bir IPS panel olduğunda fark rahatsız ediyor en azından beni. O yüzden IPS istiyorum, bu sebeple de BenQ listeden eleniyor maalesef. Teşekkürler.
FPS ve yüksek Hz istiyorsan tn panel en iyisidir ayrıca yeni çıkan yüksek Hz li mesela 540 olan yeni teknoloji tn paneller 5 6k ya satılan çakma ips panellerden çok daha iyi görüntü veriyor onun dışında 4k 144hz ips monitörün var zaten rekabetçi oyun oynayacaksan yeni çıkan yüksek Hz tn panelleri tercih edebilirsin 👍 ama illa ips diyorsan ona da seçenek çok

Oxidize

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Hüseyin Garip
FPS ve yüksek Hz istiyorsan tn panel en iyisidir ayrıca yeni çıkan yüksek Hz li mesela 540 olan yeni teknoloji tn paneller 5 6k ya satılan çakma ips panellerden çok daha iyi görüntü veriyor onun dışında 4k 144hz ips monitörün var zaten rekabetçi oyun oynayacaksan yeni çıkan yüksek Hz tn panelleri tercih edebilirsin 👍 ama illa ips diyorsan ona da seçenek çok
Haklısınız galiba. Renk olarak ne kadar tatmin eder emin değilim ama bugün araştırıcam, teşekkürler

Herkes 24 de iyi oynuyor bende 27 de iyi oynuyorum değişik aslında neye alıştıysan o 24 oynayanlar çok kendine çeker monitörü 27 de ben çekmiyorum piksellerde belki o yüzden sayılmıyor aslında kısaca kim neye alıştıysa o daha iyi bu bu daha iyidir demek doğru olmaz kimse e sporcu değil zaten çok ufak şeylere de takılmamak lazım bazen
Uzaklık bu konuda belirleyici unsur sanırım. Bugün muhtemelen kararı verip satın almış olurum 🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom