Clydee
80+
Dahası
- Bütçe
- 26000
Arkadaşlar merhabalar öncelikle mevcut olarak kullandığım monitörüm benq xl2546k 240hz ve ben Asusun çıkarmış olduğu 540 hz'ye geçiş yaptım monitörü test ettim tam olarak o ara işlemcim gelmediği için 540 hz monitörün desteğini alamadım gibiydi ancak 400 hz üstü yenileme hızını net olarak gördüm o sıralar intel işlemci kullanıyordum ve 400-600 arası fps alıyordum şu an aldığım fps 550-800 arası 7800X3D bu işlemciyle amd'ye geçiş yaptım ve mevcut olan asus monitörde ölü piksel çıktığı için iade ettim 3 tane ancak ben 144 hzden 240'hzye geçtiğim zaman yenileme hızını anlamıştım ancak 540'hzye geçince akıcılıktan ziyade benq kadar netlik ve akıcılık hissedemedim benq gibi bana hissettiremiyor asusun 540 hz monitörü benq dışında monitör pek kullanmıyorum sizce 240'hzden 360'hz geçmeli miyim fazlasına gerek var mı 540 hz dediğim gibi bana aman aman bir şey hissetirmedi ve oyun performansımı düşürdü açıkcası 20-30 vururken 10-15 vurmaya başlamıştım denediğim zamanlar valorant oynuyorum fps oyunları dışında pek oyun oynamıyorum rankım yücelik rekabet maçlarına önem veriyorum sizce ne yapmalıyım ben hiç bi şekilde asus monitör istemiyorum dyac teknolojisi bana daha yakın geliyor benq beni içine çekiyor gibi hissettiriyor alışkanlığım var oyun içi akıcılığı ile sizce benq 360 hz almalı mıyım ya da bekleyip ilerde benq 540 hz mi almalıyım kafam çok karışık düşüncelerinizi bekliyorum 4-5 yıllık benq kullanıcısıyım düşüncelerinizi yorumlarınızı bekliyorum monitörü alıp 5-6 yıl net olarak kullanacağım uzun bir süre monitör değiştirmeyi düşünmüyorum. 540 hz kullanan valorant oyuncusuna denk geldim mesela dün gece onun karşımda 540 hz monitör kullandığını direk anlamıştım ama ben asus 540 hz kullanırken bunu hissetmedim açıkcası. Benq 360 hz aldım renk bozukluluğu çıktı iade oldu o da sizce benq 360 hz tekrar almalı mıyım yoksa 540 hz benq mü gerek var mı ilerleyen yılları gözü önüne alırsak 360 hz 5-6 yıl net olarak işimi görür mü?