Skyrim almayı düşünüyorum ama kalan paraya ne alsam karar veremedim yardımcı olurmusunuz. Gow, DL2 ve metro exodus gold edition almıştım üstüne bu para kaldı. Hikayeli açık dünya çok sıkmayacak oyunlar olursa sevinirim.
şahsi tavsiyem dayz gone,witcher 3 ve açık dünya olmasa da oynamadıysan re7Skyrim almayı düşünüyorum ama kalan paraya ne alsam karar veremedim yardımcı olurmusunuz. Gow, DL2 ve metro exodus gold edition almıştım üstüne bu para kaldı. Hikayeli açık dünya çok sıkmayacak oyunlar olursa sevinirim.
Söylediğin oyunlar ve horizon zero down arasında kaldığım oyunlar aslında sen olsan hangisini seçerdin witcher 3 e sahibimşahsi tavsiyem dayz gone,witcher 3 ve açık dünya olmasa da oynamadıysan re7
re7 oynadım diyorsan dayz gone alma re8 witcher 3 al
illa açık dünya olmasına gerek yok dersen re7 ve 8 yapışştır
dying light 2, mafia trilogySkyrim almayı düşünüyorum ama kalan paraya ne alsam karar veremedim yardımcı olurmusunuz. Gow, DL2 ve metro exodus gold edition almıştım üstüne bu para kaldı. Hikayeli açık dünya çok sıkmayacak oyunlar olursa sevinirim.
re7 ve re8 alırdım yerinde olsamSöylediğin oyunlar ve horizon zero down arasında kaldığım oyunlar aslında sen olsan hangisini seçerdin witcher 3 e sahibim